Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 11:50

Παρουσίαση βιβλίου της Λένας Μαντά

Γράφτηκε από την
Παρουσίαση βιβλίου της Λένας Μαντά

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά “Σφραγίδα” θα γίνει από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και το “Βιβλιόπολις” στον αίθριο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (Πνευματικό Κέντρο, Αριστομένους 33, 4ος όροφος) σήμερα στις 8 μ.μ.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η Λένα Μαντά γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Σπούδασε νηπιαγωγός χωρίς ποτέ να θελήσει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Επί 3 χρόνια είχε δικό της θίασο κουκλοθέατρου, με έργα δικής της συγγραφής. Εχει δημοσιεύσει άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και για δύο χρόνια διετέλεσε διευθύντρια προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό των βορείων προαστίων. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και μένει μόνιμα στο Καπανδρίτι. Βραβεύτηκε ως «Συγγραφέας της χρονιάς» το 2009 και το 2011 από το περιοδικό “Life & Style”. To 2016 της απονεμήθηκε το Βραβείο Κοινού των βιβλιοπωλείων “Public”, στην κατηγορία «Ηρωίδα - έμπνευση», για το μυθιστόρημά της “Μια συγγνώμη για το τέλος”. Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, στα ιταλικά, στα ισπανικά, στα τουρκικά, στα κινεζικά, στα αλβανικά, στα σερβικά και στα βουλγαρικά, ενώ συνολικά έχουν πουλήσει περισσότερο από 2,3 εκατομμύρια αντίτυπα.


NEWSLETTER