Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 14:50

Απόψε η εκδήλωση της Hengas για φυσικό αέριο σε Καλαμάτα και Σπάρτη

Γράφτηκε από την
Απόψε η εκδήλωση της Hengas για φυσικό αέριο σε Καλαμάτα και Σπάρτη

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «H Hengas αγκαλιάζει την Πελοπόννησο.

Η Καλαμάτα και η Σπάρτη εντάσσονται στο δίκτυο της Hengas» διοργανώνει σήμερα στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Horizon Blu στην Καλαμάτα η Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου Hengas.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «Η Hengas είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία διανομής φυσικού αέριου στην Ελλάδα πλήρως αδειοδοτημένη από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Κύριος στόχος της Hengas είναι η μεταφορά του φυσικού αερίου σε κάθε γωνιά των περιοχών ευθύνης της, με ασφάλεια, οικονομία και αξιοπιστία.

Η Hengas στηριζόμενη στην τεχνογνωσία, την εμπειρία και την οικονομική ευρωστία της μητρικής της εταιρείας Edil Hellas υλοποιεί ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε έντεκα πόλεις της ελληνικής περιφέρειας.

Η έλευση του Φυσικού Αερίου στην Καλαμάτα και τη Σπάρτη σηματοδοτεί το τέλος της ενεργειακής απομόνωσης και διαμορφώνει σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές για τους δυο Δήμους.   

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πρόκειται να παρουσιασθούν ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της Hengas, οι δυνατότητες που διαμορφώνονται για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις από την έλευση του φυσικού αερίου, καθώς και οι προοπτικές απασχόλησης για τον τεχνικό και επαγγελματικό κόσμο της περιοχής.»


NEWSLETTER