Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 14:42

Ακυρώνεται η συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου στην Αρχαία Μεσσήνη (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ακυρώνεται η συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου στην Αρχαία Μεσσήνη (βίντεο)

Δεν θα γίνει τελικά η προγραμματισμένη για τις 9 Αυγούστου συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου στην Αρχαία Μεσσήνη. Δεν υπάρχει πληροφορία προς το παρόν για το αν θα γίνει άλλη ημέρα ή σε άλλο σημείο της Μεσσηνίας, ωστόσο στις 31 Ιουλίου η Χαρούλα Αλεξίου θα εμφανιστεί στα Τρόπαια Αρκαδίας.

Η παράσταση που αποθεώθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από κοινό και κριτικούς περιοδεύει στην Ελλάδα. Η Χάρις Αλεξίου μαζί με μία νέα μουσική μπάντα τους “Nouveau Sextet» (κορυφαίους Ελληνες σολίστες) συνεχίζει με μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία.

Για πρώτη φορά με όλη την αμεσότητα της ερμηνείας της θα σταθεί σε απόσταση αναπνοής από το κοινό. Για περισσότερες από 2 ώρες θα παρουσιάσει την νέα της δουλειά και όχι μόνον. Τραγούδια από το νέο της άλμπουμ "Τρίπλα" αλλά και τραγούδια από το γνωστό ρεπερτόριο της δοσμένα με ένα καινούργιο τρόπο, θα συνθέσουν το σκηνικό για τις πιο ατμοσφαιρικές νύχτες του καλοκαιριού. Μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα... Οι 6 ετερόκλητοι μουσικοί που την συνοδεύουν (παίζουν περισσότερα από είκοσι όργανα και τραγουδούν μαζί της) την αγκαλιάζουν με ένα μαγικό έθνικ-τζαζ ήχο

Ο Θωμάς Κωνσταντίνου παίζει ούτι, κιθάρα, μαντολίνο, λαούτο, ο Σωτήρης Λεμονίδης στο πιάνο και πλήκτρα, ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος κλαρίνο, φλάουτο Caval, ο Δημήτρης Τσάκας Soprano και altoΣαξόφωνο, κλασική Κιθάρα και φλάουτο, ο Κώστας Κωνσταντίνου κοντραμπάσσο, ο Κώστας Μερετάκης multipercussionset (νταρμπούκα, μπεντίρ, ντέφια, ταμπούρο, στάμνα, καχόν, νταούλι κ.α.)

Από τα νέα της τραγούδια όπως « Το δεδομένο», «Αγάπη σημαίνει», «Οι στιγμές», «Η πρώτη αγάπη», ως τα «Μανούλα μου», «13 φωτιές», «Δι’ ευχών» και τα «Δημοτικά» η Χάρις Αλεξίου μαγεύει και μαγεύεται με τους μουσικούς της αυτό το καλοκαίρι.

 

Είσοδος ελεύθερη, ώρα 9.30 μ.μ.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
NEWSLETTER