Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 12:45

Ιστορική συναυλία Μαρινέλλας - Χατζή στο Σαϊνοπούλειο (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Τριάντα επτά χρόνια μετά το ιστορικό ρεσιτάλ του χειμώνα του ’76, δύο από τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτέχνες αναβιώνουν μια αξέχαστη εποχή, για τους τυχερούς θεατές που θα βρεθούν τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο.

 

Αρχικά στη σκηνή εμφανίζεται ο Κώστας Χατζής, ο οποίος με την κιθάρα και τον μοναδικό του τρόπο ερμηνεύει ορισμένα από τα πιο γνωστά κι αγαπημένα του τραγούδια. Στη συνέχεια η Μαρινέλλα, με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, ξεσηκώνει το κοινό με επιτυχίες όπως «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», «Κι ύστερα» κ.ά.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ερμηνευτές, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα, επιχειρούν ένα ταξίδι στο χρόνο και το συναίσθημα, θυμίζοντάς μας τραγούδια από τους δίσκους «Ρεσιτάλ» και «Ταμ-Ταμ». Η παράσταση ολοκληρώνεται με ένα μαγευτικό φινάλε.

Η συναυλία είναι σκηνοθετημένη από τον Σταμάτη Φασουλή, ενώ η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Φίλ. Παπαθεοδώρου. Την ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας αναλαμβάνει ο Χ. Ανδρεάδης.

Παίζουν οι μουσικοί: Ν. Καπηλίδης, Μιχ. Ευδαίμων, Γ. Καρακατσάνης, Κ. Κοντάκης, Χρ. Κροκίδης, Γ. Παγιάτης, Θ. Τσαουσέλης και Στ. Ντούσκας.

 

Η βραδιά ξεκινά στις 9.30 μ.μ., με είσοδο 18 ευρώ για τους ενήλικες και 12 για μαθητές, φοιτητές, ανέργους (απαραιτήτως προσκομίζονται η κάρτα ανεργίας ή η φοιτητική ταυτότητα).

Περιορισμένα εισιτήρια διατίθενται ακόμα από τα γραφεία της εφημερίδας "Ελευθερία" (Γεωργούλη 26, Καλαμάτα).

Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος 27310 82470 και 27310 82395.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.