Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 18:23

Μικρούτσικος, Μπάσης και Αντωνοπούλου στις 19/8 στην Καλαμάτα (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Μικρούτσικος, Μπάσης και Αντωνοπούλου στις 19/8 στην Καλαμάτα (βίντεο)

Συναυλία στην Καλαμάτα θα δώσει τη Δευτέρα 19 Αυγούστου (9 μ.μ) ο Θάνος Μικρούτσικος μαζί με τους Δημήτρη Μπάση και Ρίτα Αντωνοπούλου. 

 Σε μία μοναδική βραδιά στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ένα πολύμορφο πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με την διαχρονικότητά του όσο και με την επικαιρότητά του, με αγαπημένα τραγούδια από το έργο του (Σταυρός του Νότου κ.ά.), γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών (Θεοδωράκη, Σπανού, Νικολόπουλου κ.ά.,) αλλά κυρίως εκείνα τα ιδιαίτερα τραγούδια του, τα λαϊκά του, αλλά και αυτά που ο ίδιος ονομάζει πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος.

«Άννα μην κλαις», «Ελένη», «Δίκοπη Ζωή», «Ατομική μου ενέργεια», «Ρόζα», «Πάντα Γελαστοί»… θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Μπάσης με την ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με απόλυτη ακρίβεια, συναίσθημα και πειθαρχία, πλαισιωμένοι από ορχήστρα εξαίρετων μουσικών. Θα μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν, αλλά και για να επισημάνουν το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή...

"Πάντα γελαστοί και γελασμένοι..."

Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας

Δευτέρα 19 Αυγούστου

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση 12 ευρώ

Ταμείο 14 ευρώ

Φοιτητές - άνεργοι 10 ευρώ


Προπώληση:

Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Καθημερινά 10:00 - 13:00 & 18:00 – 21:00)

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Βιβλιοπωλεία Καλαμάτας (Αριστομένους 38, Αντωνοπούλου 12)

Viva.gr, 11876

Πληροφορίες επίσης στο https://www.facebook.com/events/210494249100187/

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.




NEWSLETTER