Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 16:54

Με επιτυχία το σεμινάριο "Υποκριτική & Μάρκετινγκ του Ηθοποιού" στο Νεοχώρι Δυτικής Μάνης

Με επιτυχία το σεμινάριο "Υποκριτική & Μάρκετινγκ του Ηθοποιού" στο Νεοχώρι Δυτικής Μάνης

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το πρώτο σεμινάριο στην έδρα της “Kalliergon” στο Νεοχώρι Δυτικής Μάνης, με θέμα «Υποκριτική & Μάρκετινγκ του Ηθοποιού».

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος μεταλαμπάδευσε στους συμμετέχοντες το απόσταγμα της γνώσης και της εμπειρίας του τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Το ολιγομελές, ευέλικτο τμήμα με άτομα από Αθήνα, Καλαμάτα και Δυτική Μάνη έδωσε τη δυνατότητα στον Χρήστο Βασιλόπουλο να δώσει ιδιαίτερη και περισσότερη προσοχή στον κάθε διδασκόμενο. Διήρκησε πάνω από επτά ώρες και περιείχε πλούσια, συμπυκνωμένη ύλη που υποστηρίχθηκε με οπτικοακουστικό υλικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Στο πλαίσιο αυτό δόθηκαν πολλές απαντήσεις, κατευθύνσεις και συμβουλές από έναν πετυχημένο καλλιτέχνη που κατέχει καλά την τέχνη της υποκριτικής και του marketing του ηθοποιού.

Παράλληλα, μια εμφάνιση-έκπληξη έκανε στο τελευταίο ημίωρο της πρώτης ενότητας του σεμιναρίου, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης (φωτο). Με παραδείγματα μέσα από τη δική του διαδρομή στο χώρο της Υποκριτικής, πρόσθεσε το δικό του λιθαράκι στο ήδη υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου. Με λόγο μεστό και άμεσο, χαρτογράφησε όλες τις χαρές και τις παγίδες ενός ηθοποιού κάτω από το φως της δημοσιότητας.

Μίλησε στους συμμετέχοντες εκ βαθέων, κάνοντας μια αναδρομή της δικής του πορείας μέχρι και σήμερα. Τους προέτρεψε να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους και να ανακαλύψουν τις δυνάμεις εκείνες που θα τους βοηθήσουν να κατακτήσουν την πραγματική ουσία της ζωής μέσα από την αρμονία σώματος και ψυχής και μέσα από την αρμονική συμβίωση του ανθρώπου με τη φύση.

Στο τέλος, οι συμμετέχοντες αποχώρησαν κρατώντας μια ενυπόγραφη βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου. Η Kalliergon διέθεσε όλο το καθαρό ποσό που της αναλογούσε, από το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Αλμα ζωής", με αφορμή τον αγώνα "Race For The Cure".