Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 13:24

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία Μικρούτσικου - Μπάση - Αντωνοπούλου στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία Μικρούτσικου - Μπάση - Αντωνοπούλου στην Καλαμάτα

Συναυλία στην Καλαμάτα θα δώσει τη Δευτέρα 19 Αυγούστου (9 μ.μ) ο Θάνος Μικρούτσικος μαζί με τους Δημήτρη Μπάση και Ρίτα Αντωνοπούλου και το eleftheriaonline.gr σας δίνει τη δυνατότητα μέσω κλήρωσης να διεκδικήσετε 3 διπλές προσκλήσεις για τη μοναδική βραδιά.

  Η κλήρωση θα διαρκέσει μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 18 Αυγούστου και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών.

Τα ονόματα των νικητών

"Πάντα γελαστοί και γελασμένοι..."

 Σε μία μοναδική βραδιά στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ένα πολύμορφο πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με την διαχρονικότητά του όσο και με την επικαιρότητά του, με αγαπημένα τραγούδια από το έργο του (Σταυρός του Νότου κ.ά.), γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών (Θεοδωράκη, Σπανού, Νικολόπουλου κ.ά.,) αλλά κυρίως εκείνα τα ιδιαίτερα τραγούδια του, τα λαϊκά του, αλλά και αυτά που ο ίδιος ονομάζει πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος.

«Άννα μην κλαις», «Ελένη», «Δίκοπη Ζωή», «Ατομική μου ενέργεια», «Ρόζα», «Πάντα Γελαστοί»… θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Μπάσης με την ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με απόλυτη ακρίβεια, συναίσθημα και πειθαρχία, πλαισιωμένοι από ορχήστρα εξαίρετων μουσικών. Θα μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν, αλλά και για να επισημάνουν το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή...

Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας

Δευτέρα 19 Αυγούστου

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 12 ευρώ

Ταμείο: 14 ευρώ

Φοιτητές - άνεργοι: 10 ευρώ


Προπώληση:

Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Καθημερινά 10:00 - 13:00 & 18:00 – 21:00)

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Βιβλιοπωλεία Καλαμάτας (Αριστομένους 38, Αντωνοπούλου 12)

Viva.gr, 11876

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player. 

 


NEWSLETTER