Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 08:29

Σήμερα η συναυλία του Θ. Μικρούτσικου

Η συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου, με το Δημήτρη Μπάση και τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τίτλο "Πάντα γελαστοί και γελασμένοι" θα δοθεί σήμερα στις 9 το βράδυ στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.

Ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ένα πολύμορφο πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με την διαχρονικότητά του όσο και με την επικαιρότητά του, με αγαπημένα τραγούδια από το έργο του ("Σταυρός του Νότου" κ.ά.), γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών (Θεοδωράκη, Σπανού, Νικολόπουλου κ.ά.,) αλλά κυρίως εκείνα τα ιδιαίτερα τραγούδια του, τα λαϊκά του, αλλά και αυτά που ο ίδιος ονομάζει πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος. "Αννα μην κλαις", "Ελένη", "Δίκοπη ζωή", "Ατομική μου ενέργεια", "Ρόζα", "Πάντα γελαστοί"… Θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Μπάσης με την ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με απόλυτη ακρίβεια, συναίσθημα και πειθαρχία, πλαισιωμένοι από ορχήστρα εξαίρετων μουσικών. Θα μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν, αλλά και για να επισημάνουν το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή...

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 12 ευρώ, στο ταμείο 14 ευρώ, φοιτητές - άνεργοι 10 ευρώ.

Προπώληση γίνεται στα σημεία: Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Παπασωτηρίου Καλαμάτας (Αριστομένους 38, Αντωνοπούλου 12), Viva.gr, 11876.


 ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ολοκληρώθηκε χθες ο διαγωνισμός της "Ε" και του eleftheriaonline.gr για  τις 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου με τους Δημήτρη Μπάση και Ρίτα Αντωνοπούλου στην Καλαμάτα.

Οι νικητές είναι:

1) Σταύρος Μούκας

2) Ευθύμιος Θεοδοσόπουλος

3) Ευαγγελία Βασιλάκου

 

Η συναυλία με τίτλο "Πάντα γελαστοί και γελασμένοι" θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 9 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.