Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 19:11

"Αντρες έτοιμοι για όλα" αύριο στην Καλαμάτα

"Αντρες έτοιμοι για όλα" αύριο στην Καλαμάτα

Παράσταση με το έργο των Ρέππα - Παπαθανασίου "Αντρες έτοιμοι για όλα" θα δοθεί αύριο στις 9.15 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Κάστρο Καλαμάτας.

Το πασίγνωστο κινηματογραφικό έργο "Full Monty" του 1997 διασκεύασαν οι  Παπαθανασίου- Ρέππας και μετά την τεράστια εισπρακτική τους επιτυχία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα. Βασίστηκαν γι’ αυτό κυρίως στην κωμωδία των Νεοζηλανδών Στίβεν Σινκλέρ και Αντονι ΜακΚάρτεν του 1987 με τίτλο "Ladies Night" και προέκυψε έτσι το "Αντρες έτοιμοι για όλα".

ΤΟ ΕΡΓΟ

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Τόνι Δημητρίου), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Αντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια διασκεδαστική παράσταση πάνω στο γνωστό μας θέμα. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Απόδοση - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Εβελυν Σιούπη

Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος

Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 19 ευρώ γενική είσοδος, 15 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων), 10 ευρώ (παιδικό έως 10 ετών).