Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 11:40

Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Παναγιώτας Φλεβάρη

Γράφτηκε από την
Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Παναγιώτας Φλεβάρη

 

Το βιβλιοπωλείο “Βιβλιόπολις” και οι εκδόσεις “Μιχάλη Σιδέρη” θα παρουσιάσουν το παιδικό/εφηβικό βιβλίο της Παναγιώτας Φλεβάρη με τίτλο “Το κρυστάλλινο αγγελούδι” την ερχόμενη Παρασκευή στις 6 μ.μ. στο Coffee & Restaurant «Bodega» (Πλ. Βασ. Γεωργίου).

Η συγγραφέας, θα αφηγηθεί αποσπάσματα από το βιβλίο της και θα υπογράψει αντίτυπα. Θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κατασκευών με τους μικρούς παρευρισκόμενους, και τη συμμετοχή σπουδαστών του τμήματος Βοηθός ρεφονηπιοκόμων του Δημόσιου ΙΕΚ Καλαμάτας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Η Κρυσταλλένια λαχταράει να πλουµίσει το σπιτικό της απ’ άκρη σ’ άκρη! Γιατί –πώς να το κάνουµε;– Χριστούγεννα χωρίς πολλά και φαντασµαγορικά διακοσμητικά δεν γίνονται! Ή μήπως γίνονται; Άραγε, κάποια σοφά λόγια, µια μυστηριώδης παρουσία και ένα εκθαµβωτικό φως θα ξεθολώσουν για πάντα τον νου της Κρυσταλλένιας από σκέψεις παραπλανητικές; Θα τη γλυτώσουν από την παγίδα που της στήνουν δύο στενά, πονηρά µάτια; Θα τη βοηθήσουν να βγάλει απ’ το μυαλό της απατηλά διλήµµατα; Και, τελικά, θα την οδηγήσουν στο να ανακαλύψει το πιο ακριβό, το πιο ανεκτίµητο στολίδι των Χριστουγέννων; Αχ, αυτό ναι! Αυτό το στολίδι πρέπει οπωσδήποτε να το ψάξουµε κι εµείς! Γιατί είναι τόσο πολύτιµο, ώστε µπορεί να κάνει έναν άνθρωπο ζάπλουτο…


NEWSLETTER