Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 17:00

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στα Healhty Food Awards 2023

Γράφτηκε από την

Η Τελετή Απονομής των Healhty Food Awards 2023 και των Bio Food Awards 23 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στο Radisson Blu Park Hotel, στην Αθήνα.

Ο θεσμός διοργανώθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά από την εταιρεία BOUSSIAS με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των υγιεινών και βιολογικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα. Υποψηφιότητες κατέθεσαν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν τρόφιμα και ποτά ή παρέχουν υπηρεσίες, που εξυπηρετούν ένα ισορροπημένο υγιεινό ή βιολογικό μοντέλο διατροφής και τα τελευταία χρόνια έχουν επιδείξει καινοτόμες πρακτικές. Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που διαθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν την ισορροπημένη, υγιεινή και βιολογική διατροφή. Οι Επίκουρες Καθηγήτριες Αριστέα Γκιοξάρη, Κωνσταντίνα Αργύρη και Μαρία Δημητρίου και η Διδάσκουσα ως Ακαδημαϊκή Υπότροφος Ειρήνη Παναγοπούλου, εκπροσώπησαν το Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συμμετέχοντας ως ακαδημαϊκοί κριτές στα Healhty Food Awards 2023, βραβεύοντας υγιεινά τρόφιμα της ελληνικής αγοράς με γνώμονα την υγεία, τη μακροζωία και τη βιωσιμότητα.

Συνολικά, διακρίθηκαν 35 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων. Στις φωτογραφίες είναι οι κυρίες Γκιοξάρη, Αργύρη και Δημητρίου.