Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 22:20

"Στρουμφάκια" και δύο περιπέτειες στο Cinecenter Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
"Στρουμφάκια" και δύο περιπέτειες στο Cinecenter Καλαμάτας

Νέα ταινία κινουμένων σχεδίων, αλλά και δύο περιπέτειες περιλαμβάνει από αύριο και για μία εβδομάδα το πρόγραμμα προβολών του Cineceneter Καλαμάτας. Αφήνοντας σιγά σιγά πίσω μας το καλοκαίρι τα "Θανάσιμα Εργαλεία" και ο "Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ", αλλά και τα "Στρουμφάκια" για τους μικρούς και όχι μόνο φίλους του σινεμά θα προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στην μεγάλη οθόνη.

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ 2 3D (THE SMURFS 2 3D)

Υπόθεση: Ο κακός μάγος Δρακουμέλ φτιάχνει τα Naughties, μια κακότροπη και σκανταλιάρικη εκδοχή των Στρουμφ, με σκοπό να κάνει επιτέλους δική του τη μαγική και πανίσχυρη πεμπτουσία τους. πολύ σύντομα, όμως, θα ανακαλύψει ότι μόνο ένα πραγματικό μπλε Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που του λείπει: ένα μυστικό ξόρκι που κατέχει η Στρουμφίτα και που μόνο αυτό μπορεί να μετατρέψει τα Naughties σε πραγματικά Στρουμφ. Έτσι ο δαιμόνιος μάγος την απαγάγει και την κρατάει αιχμάλωτη στο Παρίσι. Ο Παπαστρούμφ και η παρέα του ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου, αλλά και με τον Βικ, τον αποξενωμένο πατριό του Πάτρικ, προκειμένου να σώσουν την πολυαγαπημένη τους Στρουμφίτα. Κι όλα αυτά πρέπει να γίνουν γρήγορα, πριν ο Δρακουμέλ μάθει το μυστικό που θα του επιτρέψει να κατακτήσει τον κόσμο.

Είδος: Οικογενειακή Κωμωδία, Διάρκεια: 105’.

Σκηνοθεσία: Ράγια Γκόσνελ.

Χαρίζουν τις φωνές τους: Κώστας Δαρλάσης, Σίσσυ Χρηστίδου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Φοίβος Ριμένας, Αντίνοος Αλμπάνης, Φώτης Πετρίδης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βασίλης Μηλιός, Άγγελος Λιάγκος, Ηλίας Ζερβός, Πέτρος Δαμούλης, Δημήτρης Παπαδάτος, Δημήτρης Μαριζάς, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης, Αρσένιος Χαλκιόπουλος, Ινώ Στεφανή, Αντώνης Πάλλης, Χάρης Γρηγορόπουλος.

Πανελλήνια Πρεμιέρα 3D Μεταγλωττισμένο

Προβολές: Από Πέμπτη έως Τετάρτη: 19:00.

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ: ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ (THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES)

Υπόθεση: Όταν η Κλέρι Φρέι πηγαίνει στο κλαμπ Πανδαιμόνιο στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε ένα φόνο. Πολύ λιγότερο μάλιστα ένα φόνο που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους Κυνηγούς των Σκιών, πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων που βρίσκονται στη γη και τη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων. Είναι επίσης η πρώτη της συνάντηση με τον πανέμορφο πολεμιστή Τζέις. Το πρώτο μέρος μιας από τις πιο διάσημες σειρές βιβλίων μεταφέρεται στην οθόνη. Το Λυκόφως συναντά τον Χάρι Πότερ σε ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters της χρονιάς.

Είδος: Περιπέτεια, Διάρκεια: 130’.

Σκηνοθεσία: Χάραλντ Ζούαρτ.

Πρωταγωνιστούν: Λίλι Κόλινς, Λένα Χέντεϊ, Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ, Κέβιν Ζέγκερς, Κέβιν Ντουράντ, Ρόμπερτ Σίχαν, Έινταν Τέρνερ.

Προβολές: Από Πέμπτη έως Τετάρτη: 21:30.

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 2: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ζ (WORLD WAR Z)

Υπόθεση: Ένας υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, ο Τζέρι Λέιν, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, προκειμένου να σταματήσει μια θανατηφόρα πανδημία που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε επιθετικά «όντα». Ο ιός, όμως, εξαπλώνεται ραγδαία σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου με αποτέλεσμα να απειλούνται άμεσα με ανατροπή στρατοί και κυβερνήσεις, αλλά και με αποδεκατισμό η ίδια η ανθρωπότητα. Ο απόλυτος super star Μπραντ Πιτ κι ο οραματιστής σκηνοθέτης Μαρκ Φόρστερ συνεργάζονται σε ένα επικά  φουτουριστικό, μετα-αποκαλυπτικό blockbuster θρίλερ για γερά νεύρα και θεατές που αντέχουν να ζήσουν τη φιλόδοξη,  κινηματογραφική απαρχή ενός νέου είδους απειλητικού «παγκοσμίου πολέμου Ζ», γεμάτη καθηλωτικές σκηνές και μοναδικά ρεαλιστικά εφέ.

Είδος: Περιπέτεια Τρόμου, Διάρκεια: 116’.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ.

Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Μιρέιγ Ένος, Φάνα Μοκοένα, Ντέιβιντ Μορς, Ντανιέλα Κερτέσζ.

Προβολές: Πέμπτη, Παρασκευή, Τρίτη, Τετάρτη: 21:45, από Σάββατο έως Δευτέρα: 19:30 & 21:45.

 

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική Είσοδος (2D & 3D): € 8

•Φοιτητικό: € 6 (εκτός 3D ταινιών)

•Παιδικές ταινίες (2D): € 6

•3D Παιδικές ταινίες: € 7

•Βραδιές Σινεφίλ: € 6

•Κάθε Δευτέρα & Παρασκευή: € 6 (εκτός 3D ταινιών)

•Άνεργοι (Με την επίδειξη ανανεωμένης κάρτας ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ.): € 6 (εκτός 3D ταινιών)

•Άτομα άνω των 65 ετών (Με την επίδειξη ταυτότητας): € 6 (εκτός 3D ταινιών)

•Δωρεάν Είσοδος για άτομα με κινητικά προβλήματα που χρησιμοποιούν καροτσάκι.

•Ειδικές τιμές για σχολεία & φροντιστήρια.

Ειδική Κάρτα για τις «Βραδιές Σινεφίλ»:

Δείτε 4 ταινίες που προβάλλονται για τις «Βραδιές Σινεφίλ» & σας κάνουμε ΔΩΡΟ το εισιτήριο για την 5η. 

Ζητήστε την από το ταμείο του κινηματογράφου.

Ειδική Κάρτα για τις «Βραδιές Σινεφίλ»:

Δείτε 4 ταινίες που προβάλλονται για τις «Βραδιές Σινεφίλ» & σας κάνουμε ΔΩΡΟ το εισιτήριο για την 5η. 

Ζητήστε την από το ταμείο του κινηματογράφου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


NEWSLETTER