Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 15:41

"Η Πεντάμορφη και το Τέρας" σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
"Η Πεντάμορφη και το Τέρας" σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

 

Το παραδοσιακό παραμύθι "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" της Γαλλίδας συγγραφέως Gabrielle Suzanne Barbot de Villeneuve θα παρουσιάσει σήμερα Σάββατο στις 5.15 μ.μ. και στις 7.15 μ.μ. το Μικρό Θέατρο Λάρισας, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Πρόκειται για ένα παραμύθι που παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις παγίδες που μπορεί να πέσει κάποιος όταν εγκλωβιστεί στην εξωτερική εμφάνιση και την πόση αγάπη μπορεί να λάβει όταν "ψάξει" για την βαθύτερη ομορφιά που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Η Πεντάμορφη προσπαθώντας να σώσει την αδελφή της, προσφέρει τον εαυτό της ως αιχμάλωτη στο Τέρας.

Ενώ το Τέρας προσπαθεί να δείξει στην Πεντάμορφη πως η αποκρουστική εμφάνισή του είναι αποτέλεσμα μιας λάθος απόφασης που πήρε πριν χρόνια, η Πεντάμορφη το σκάει από το παλάτι.

Ο Στεφάν που διεκδικεί την Πεντάμορφη αποφασίζει να σκοτώσει το Τέρας, αλλά μόλις η όμορφη κοπέλα συνειδητοποιήσει την "αλήθεια" και των δύο παίρνει την σωστή απόφαση. Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Θοδωρής Κανδυλιώτης, Άννα Γιαννακίδου, Μαργαρίτα Τοκατλιδη, Κατερίνα Γρηγορίου και Γιώργος Δάσκαλος. Προπώληση στο viva.gr. H είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ (από 2 ετών & άνω).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER