Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 12:15

Εκοψε πίτα η Ομοσπονδία Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα η Ομοσπονδία Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας

Την πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας. Την πίτα ευλόγησε ο Τριφύλιος π. Νικόλαος Αργυρόπουλος προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ.

Η εκδήλωση έγινε μέσα σε γιορτινό κλίμα και όλα τα προεδρεία των συλλόγων εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία των συλλόγων παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με την πανδημία.

Το φλουρί έτυχε στον Στάθη Χαρτάλο πρόεδρο της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής, το οποίο αντιστοιχούσε σε τριήμερη διαμονή στην Κάρυστο, προσφορά της προέδρου του Συλλόγου Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά» Ρούλας Τσατσάκου.
Παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο γενικός γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας Παναγιώτης Μπαζίγος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χωριών Ορεινής Μεσσηνίας Κώστας Καράμπελας, η γενική γραμματέας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Τριπολιτών Αττικής Ουρανία Αναγνωστοπούλου, ο πρόεδρος της Παμμεσσηνιακής Ένωσης Αθηνών Γιώργος Μουνδρέας, από τον Σύλλογο Αρφαραίων Αττικής η γενική γραμματέας Αντωνία Ρέππα και η ταμίας Αγγελική Αργυράκη και από τη Μεσσηνιακή Ένωση Βορείων Προαστίων ο αντιπρόεδρος Γιώργος Φωτεινός.
Επίσης παρευρέθηκαν όλοι οι σύλλογοι της Τριφυλίας που δραστηριοποιούνται στην Αττική και είναι μέλη της Ομοσπονδίας.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER