Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 19:23

Εκοψαν πίτα τα Πρότυπα Ιατρικά Διαγνωστικά Εργαστήρια “Analysis”

Γράφτηκε από την
Εκοψαν πίτα τα Πρότυπα Ιατρικά Διαγνωστικά Εργαστήρια “Analysis”

 

Στο νέο εργαστήριο του Ομίλου Πρότυπων Ιατρικών Διαγνωστικών Εργαστηρίων “Analysis” στα Φιλιατρά πραγματοποιήθηκε φέτος η κοπή της πίτας του Ομίλου.

Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του επιστημονικά υπευθύνου των Κέντρων “Analysis” Πέτρου Σιψά, ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση του Ομίλου, αλλά και στις καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στο προσωπικό. Κλείνοντας σημείωσε: “Και το 2023 συνεχίζουμε να εργαζόμαστε άοκνα και σθεναρά για τη διασφάλιση της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της επιστημονικής υπεροχής, στοιχείων που διαχρονικά μας χαρακτηρίζουν και αποτελούν συγκριτικά μας πλεονεκτήματα”.

Ακολούθως το λόγο έλαβε η εργαστηριακή ιατρός - βιοπαθολόγος και επικεφαλής των “Analysis” Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη η οποία αναφέρθηκε στο έργο των “Analysis”, τα οποία έχουν έδρα την Κυπαρισσία και παραρτήματα σε Χώρα, Γαργαλιάνους, Μελιγαλά, Φιλιατρά και προσεχώς και στην Πύλο.

“Με στόχο το γρήγορο, σωστό αποτέλεσμα σε κλίμα πάντα θετικής ενέργειας, μακριά από κάθε τοξικότητα! Η ομάδα Εργασίας πολυπληθής, πολύπλευρη, αξιόλογη με εργαστηριακούς ιατρούς μικροβιολόγους - βιοπαθολόγους, Βιολόγο, Τεχνολόγο, Βοηθούς Μικροβιολόγου, Νοσηλεύτριες και Γραμματειακή Υποστήριξη” ανέφερε η κ. Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη.

Το φλουρί βρήκε η νοσηλεύτρια Νίκη Καμπύλη, παλιά εργαζόμενη στα “Analysis”, ενώ τυχερή της λαχειοφόρου ήταν η Ευγενία Πουλοπούλου, κόρη της εργαζόμενης του Κέντρου Ιωάννας Καμπύλη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα όλης της ομάδας στην πλατεία Φιλιατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER