Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 18:21

Κόσμος και κέφι στη Μεγαλόπολη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου η αποκριάτικη γιορτή στη σκεπαστή Πλατεία Πολύβιου, στη Μεγαλόπολη.

Ο χώρος γέμισε από κόσμο, μασκαρεμένους και μη και γιόρτασαν στους ρυθμούς της αποκριάς.

Εγινε το άναμμα της φωτιάς, χόρεψαν, τραγούδησαν, είδαν τον υπέροχο Χορευτικό Ομιλο Μεγαλόπολης με αποκριάτικα τραγούδια από όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια διασκέδασαν με τα “Παιδιά της Μεγαλόπολης”. Ο κόσμος απόλαυσε τα πλούσια εδέσματα, με γίδα βραστή, μακαρόνια,  τηγανίτες και κρασί που προσφέρθηκαν στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η δήμαρχος Μεγαλόπολης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την πολυπληθή παρουσία του, ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές γιορτές και κάλεσε τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Μ. Χρήστο Κουμουνδούρο για ένα σύντομο χαιρετισμό. Ο τελευταίος, εκ μέρους της ομάδας για το Καρναβάλι Μεγαλόπολης 2023, ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στις συναντήσεις που έγιναν στο Δημαρχείο για το καρναβάλι και αναφέρθηκε στους χορηγούς της εκδήλωσης και σε όλους εκείνους που βοήθησαν στην υλοποίηση και την επιτυχία της εκδήλωσης Ηταν μια ξέχωρη αποκριάτικη βραδιά που όλοι την απόλαυσαν.