Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 08:00

Θερμό ακροατήριο στην παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Καπούτση στην Καλαμάτα (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Το βιβλίο “Εδώ μιλούν τα γεγονότα” του Μεσσήνιου δημοσιογράφου, συγγραφέα, λοχαγού ε.α. Χρήστου Καπούτση παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων της “Ε” στην Καλαμάτα.

Μπροστά σε ένα θερμό ακροατήριο για το βιβλίο μίλησαν ο Στρατηγός ε.α. - επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης, ο συγγραφέας - δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος και ο συγγραφέας - δημοσιογράφος Ηλίας Μπιτσάνης, ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης τοποθετήθηκαν ο δημοσιογράφος του militaire.gr Πάρις Καρβουνόπουλος και ο πρέσβης ε.τ. Ελευθέριος Καραγιάννης.

Οι ομιλητές στάθηκαν στο περιεχόμενο του βιβλίου και στις αναφορές που γίνονται από την πορεία του συγγραφέα τόσο στις Ενοπλες Δυνάμεις, όσο και στη δημοσιογραφία, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην προσωπικότητά του ως πρώην στρατιωτικού και δημοσιογράφου. Tη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρία Τομαρά.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Περικλής Μαντάς, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο διοικητής της 120 ΠΕΑ σμήναρχος (Ι) Νικόλαος Τσιβουράκης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο γ.γ. της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης και υποψήφιοι βουλευτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ακροατήριο βρέθηκαν προσωπικοί φίλοι και συνάδελφοι του συγγραφέα, που έφτασαν στην Καλαμάτα με σκοπό να τον τιμήσουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση.