Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 15:15

Ημερίδα εξυπηρέτησης πελάτη

Γράφτηκε από την
Ημερίδα εξυπηρέτησης πελάτη

Ημερίδα εξυπηρέτησης πελάτη πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, από τις 2.30 το μεσημέρι έως και τις 7.30 το απόγευμα.

Την οργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) σε συνεργασία το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Χθες σε συνέντευξη Τύπου, η Βασιλική Κατέρη, διευθύνουσα σύμβουλος της επιχείρησης πολιτισμού “Καλλίεργον” και συντονίστρια της ημερίδας, έκανε λόγο για μια σπουδαία ημερίδα και σημείωσε πως “είναι ευκαιρία να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις”. Παρατήρησε ότι η ημερίδα αφορά όλους μας και την καταναλωτική κοινότητα, όχι μόνο την επιχειρηματική.

Η Μαριάλα Τόμας, ταμίας του ΕΙΕΠ, ενημέρωσε ότι το Ινστιτούτο ιδρύθηκε το 2004 κι έχει 129 μέλη, μεταξύ των οποίων μεγάλες εταιρείες της χώρας, τράπεζες, ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών , το ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” και σημείωσε πως σκοπό έχει να αναβαθμίσει την ποιότητα εξυπηρέτησης του πελάτη στην Ελλάδα. Μίλησε για βέλτιστες πρακτικές στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω σεμιναρίων και open days κι ενημέρωσε για την απονομή ειδικών βραβείων, υπενθυμίζοντας ότι αυτό με τίτλο “Οι ήρωες μεταξύ μας”, απονεμήθηκε στη ΓΑΙΑ της Μάνης.

Μεταξύ των εισηγήσεων με ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως ανέφερε, είναι “Το ‘κλειδί της επιτυχίας’ για τις σύγχρονες επιχειρήσεις” με εισηγήτρια την Ξένια Κούρτογλου, ιδρύτρια της Focus Bari και του Δημήτρη Γεωργόπουλου με τίτλο “Κυβερνοασφάλεια: Προστατεύστε τα δεδομένα της επιχείρησής σας, προστατεύστε το παρόν και το μέλλον της”.


NEWSLETTER