Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 21:05

Δημιουργικό παιχνίδι με τον Βασίλη Αναγνώστου στα Φιλιατρά

Δημιουργικό παιχνίδι με τον Βασίλη Αναγνώστου στα Φιλιατρά

 

Ένα δίωρο δημιουργικό παιχνίδι για άτομα από 5 έως 85 ετών διοργανώνει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών με το μουσικοπαιδαγωγό - συγγραφέα Βασίλη Αναγνώστου, με τίτλο: «Παιζομαθαίνοντας – Μαθαινοπαίζοντας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 2 Απριλίου στις  6.30 το απόγευμα στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο. Στη διάρκεια της θα αναπτυχτούν δραστηριότητες με τις οποίες το παιχνίδι θα γίνει πιο ευχάριστο και περισσότερο δημιουργικό για τα παιδιά.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει: “Σας προσκαλούμε λοιπόν: Να καταλάβουμε «τι συμβαίνει όταν παίζει και τι όταν παύει μουσική»; Να βρούμε ποιος έκλεψε το τέσσερα. Να γνωρίσουμε τρεις δράκους, τον έναν πιο χαζούλη από τον άλλον κι επτά αδερφές που αγαπούν το χορό. Ν’ ακούσουμε μια αρκούδα που τη λένε Μπάτερφλαϊ να μας μιλά για τη διάρκεια των φθόγγων. Να γνωρίσουμε τη Λέτα, μια γάτα που θέλει να… πετάξει. Να ταξιδέψουμε με το τρένο Πιανοφόρτε και να μάθουμε το τραγούδι της βροχής. Και στο τέλος να γίνουμε μία παράξενη ορχήστρα που χορεύει.

Δέκα δραστηριότητες από το βιβλίο των Αεί Παίδων

«Όλα είναι ένα παιχνίδι».

Μια νέα πρόταση στο Δημιουργικό Παιχνίδι: «Ότι μαθαίνεται κάποτε ξεχνιέται. Ότι βιώνεται ποτέ!» Η συμμετοχή ορίζεται στα 5 ευρώ”.