Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 17:45

“Στη Σμύρνη μια φορά…”: Καταπληκτική παράσταση του Γυμνασίου Φιλιατρών

“Στη Σμύρνη μια φορά…”: Καταπληκτική παράσταση του Γυμνασίου Φιλιατρών

 

Τη θεατρική παράσταση «Στη Σμύρνη μια φορά...» ανέβασαν οι μαθητές του Γυμνασίου Φιλιατρών το Σαββατοκύριακο στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, το οποίο γέμισε ασφυκτικά και τις δύο ημέρες με το κοινό να απολαμβάνει και να χειροκροτεί μια καταπληκτική παράσταση των παιδιών.

Μια παράσταση ταξίδι στο παρελθόν και την ιστορία μέσα από την οποία αποτυπώνεται όλα όσα έζησε ο ελληνισμός της Μικρά Ασίας πριν και μετά την καταστροφή της Σμύρνης.

Οι μαθητές με καταπληκτικές ερμηνείες με συναίσθημα και εκφραστικότητα δίκαια κέρδισαν το κοινό, το οποίο μετέφεραν σε μια άλλη εποχή μέσα από τα μονοπάτια της ιστορίας μας.

Στην παράστασης συμμετείχαν οι μαθητές Ξένια Δημητροπούλου, Χαρά Λατάνη, Πέννυ Τσάφου. Θεοδώρα Ογκνιάνοβα, Γεωργία Αλεξανδροπούλου, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, Μαρίλια Λατίνη, Κωνσταντίνος Κατσούλης, Γεωργία Μπογιατζή,  Θοδωρής Σαλαβούρας, Αρισάνια Κίτσου, Γιώργος Καναβός, Κορόιου  Κοσμίν, Αναστάσιος Γώγος, Γιώργος Γεωργίου, Ανδρέας Μαλάμος, Γιάννης Κανναβός, Παναγιώτης Στασινόπουλος, Αγγελος Κόλλιας, Αγγελος Στασινόπουλος, Διονύσης Γιαννόπουλος, Χαρά Κατσούλη, Φλαούντια Μέμα, Μαρία Στριμπάκου, Δήμητρα Λυμπεροπούλου, Φένια Μακρυγιάννη, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαγεωργίου, Ριλένα  Κατσαρελά, Πωλίνα Μαντζαφλάρη, Ειρήνη Μακρυγιάννη και Δημήτρης Στριμπάκος.

Την επιμέλεια της παράστασης είχαν οι εκπαιδευτικοί Σταυρούλα Μεϊντάνη, Ανδριάνα Μπούρα και Χρύσα Σταύρακα.

Κ.Μπ.