Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 21:20

Σε ημερίδα για το επιχειρείν ο Δημήτρης Μανιατάκης

Σε ημερίδα για το επιχειρείν ο Δημήτρης Μανιατάκης

Στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Επτά γυναίκες μιλούν για το επιχειρείν στην Αφρική» παρευρέθη ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος του Μανιατακειου Ιδρύματος Δημήτρης Μανιατάκης.

Την ημερίδα διοργάνωσε το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Την εκδήλωση παρακολουθήσαν περίπου 100 ελληνικές εταιρείες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο πρόεδρος του ΕλληνοΑφρικανικού Επιμελητηρίου Σωτήρης Μουσούρης.

Στην ημερίδα μίλησαν η πρόεδρος του ΕΒΕΑ Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, η γενική γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και πρόεδρος του ΔΣ της EnterpriseGreece Βίκυ Λοΐζου, η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Νοτίου Αφρικής Mrs. Beryl Sisulu, η Πρέσβης της Νιγηρίας Opunimi Akinkugbe, η επίτιμη Πρόξενος της Κύπρου και της Ελλάδας στην Γκάνα Μαριάννα Gabriel, η επίτιμη Πρόξενος της Κένυα στην Ελλάδα Βίκυ Πανταζοπούλου και η επίτιμη Πρόξενος της Αιθιοπίας στην Ελλάδα Τερίνα Αρμενάκη.