Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 14:43

«Πλημμύρισε» από κόσμο η προκυμαία στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Καλαμάτα (Βίντεο)

«Πλημμύρισε» από κόσμο η προκυμαία στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Καλαμάτα (Βίντεο)

Την πιο επιτυχημένη συναυλία του φετινού καλοκαιριού μέχρι στιγμής και μια από τις καλύτερες από πλευράς προσέλευσης κόσμου την τελευταία δεκαετία, «υπέγραψε» το βράδυ της Δευτέρας μέσα από το κέφι και την ενέργεια του ο Κωστής Μαραβέγιας, στην προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις ο γνωστός καλλιτέχνης με το νέο του album, με όλα τα αγαπημένα από τη δισκογραφία του τραγούδια, αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, έδωσε μια συναυλία-γιορτή μαζί με τη Ξένια Ντάνια μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, οι οποίοι τον αποθέωναν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Όταν μάλιστα έφτασε η ώρα η συναυλία να λάβει τέλος, το κοινό ζητούσε ρυθμικά από τον Κωστή Μαραβέγια να συνεχίσει για λίγο ακόμα το πρόγραμμα, όπως και έγινε, αφού πρώτα ο καλλιτέχνης πήρε… άτυπη άδεια από τις γειτονικές πολυκατοικίες, σεβόμενος όπως είπε το ακατάλληλο της ώρας.

Μαζί του έπαιξαν οι μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), JimStaridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα) και τύμπανα.