Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 19:36

"Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ" αύριο στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ

"Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ" αύριο στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ

 

Την ταινία "Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ" θα προβάλει αύριο Κυριακή στις 9 μ.μ. το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας στον Κάμπο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών προβολών για το Kardamili ArtDoc Festival.

Στην προβολή θα παρευρεθεί ο σκηνοθέτης και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Ο Αντώνης και ο Χρήστος είναι δύο φίλοι που συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα. Άνεργοι και αποκομμένοι από τον κόσμο, ασχολούνται με τη μουσική και είναι ερωτευμένοι με τη Λώρα Ντουράντ, μια μυθική πορνοστάρ των 90s, για την οποία δε γνωρίζουν τίποτα. Όταν βλέπουν στο YouTube ένα βίντεο που υποδηλώνει ότι η Λώρα είχε επισκεφθεί τη χώρα μας, αποφασίζουν να ακολουθήσουν τα ίχνη της και να λύσουν το μυστήριό της. Έτσι, αφήνουν πίσω τους τη μιζέρια και αρχίζουν ένα road trip γεμάτο απίθανες συγκυρίες, περίεργους χαρακτήρες και απρόβλεπτες αποκαλύψεις. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μπαβέλλας,

Σενάριο: Δημήτρης Μπαβέλλας, Κατερίνα Κλειτσιώτη. Παίζουν: Μάκης Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαράντης, Άννα Καλαϊτζίδου, Υβόννη Μαλτέζου, Δάνης Κατρανίδης, Αλέξανδρος Λογοθέτης κ.ά.