Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 13:00

Ξεχωριστές εκδηλώσεις στη Navarino Agora

Ξεχωριστές εκδηλώσεις στη Navarino Agora

Με ξεχωριστές εκδηλώσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της Navarino Agora στη Γιάλοβα.

Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο bazaar αντικών, στην έκθεση “Young Artists” καθώς και στην έκθεση βιβλίου.

BAZAAR ΑΝΤΙΚΩΝ

Ανακαλύψτε την ιστορία που κρύβει κάθε αντικείμενο σε έναν κόσμο γεμάτο θησαυρούς από το παρελθόν. Από μικρά vintage αντικείμενα μέχρι πολύτιμες αντίκες, επισκεφθείτε τη Navarino Agora για να απολαύσετε ένα Bazaar αντικών όπου συλλέκτες και λάτρεις μπορούν να ανακαλύψουν μοναδικά αντικείμενα. 10.30 π.μ.-2 μ.μ. & 6.30 μ.μ.-11 μ.μ..

“YOUNG ARTISTS” ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Εως τις 30 Σεπτεμβρίου, μια γιορτή δημιουργικότητας και καινοτομίας καλωσορίζει τους επισκέπτες, μέσα από 60 έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής και φωτογραφίας. Όλα τα έργα είναι δημιουργίες φοιτητών/τριών και απόφοιτων της Σχολής Καλών Τεχνών, που επιθυμούν να μοιραστούν την καλλιτεχνική τους έκφραση με το κοινό της Navarino Agora. Τα έργα, αποτέλεσμα διαγωνισμού του Γραφείου Διασύνδεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, διατίθενται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προς έκθεση και πώληση. 6 μ.μ.-10 μ.μ..

ΣΚΙΤΣΟ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑΣ

Η τέχνη του σκίτσου σε μορφή καρικατούρας έχει να κάνει με την αποτύπωση της ουσίας του χαρακτήρα ενός ατόμου, προβάλλοντας με μια δόση υπερβολής ορισμένα χαρακτηριστικά του. Είναι μια δεξιότητα που απαιτεί τόσο ταλέντο όσο και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αποκτήστε ένα πρωτότυπο πορτρέτο του εαυτού σας ή ενός αγαπημένου σας προσώπου, για μια διασκεδαστική εμπειρία από την επίσκεψη σας στη Navarino Agora. 6 μ.μ.-10 μ.μ..

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Η Navarino Agora φιλοξενεί μια υπαίθρια έκθεση βιβλίου, που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία προσεκτικά επιλεγμένων ελληνικών και αγγλικών τίτλων, από κλασική λογοτεχνία μέχρι σύγχρονα best seller. 6 μ.μ.-10 μ.μ..