Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 20:41

Η Νάστια Βραχάτη στην παράσταση «Με σιχάθηκα... αλλά και πάλι όχι εντελώς»

Η Νάστια Βραχάτη στην παράσταση «Με σιχάθηκα... αλλά και πάλι όχι εντελώς»

 

Στην παράσταση «Με σιχάθηκα... αλλά και πάλι όχι εντελώς» πρωταγωνιστεί η Καλαματιανή ηθοποιός Νάστια Βραχάτη, στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη, σε σκηνοθεσία Κρίστελ Καπερώνη.

Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία, με όχημα τα καυστικά κείμενα της Λένας Κιτσοπούλου η οποία θα ανέβει έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η «Κόλαση» των 90’s επιστρέφει. Αλήθεια, πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα 30 χρόνια μετά; Σε ένα ρετρό σκηνικό που θυμίζει νυχτερινό κέντρο της δεκαετίας του ’90, η παράσταση ξεκινάει όταν μπαίνουν στο χώρο οι θεατές. Μία λαϊκή τραγουδίστρια ανοίγει το πρόγραμμα, τους υποδέχεται με χορό και τραγούδια και τους προετοιμάζει για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει. Οι τρείς ηρωίδες παρότι, φαινομενικά, άγνωστες μεταξύ τους, ξεπερνούν όσα τις χωρίζουν και χάνονται σταδιακά μέσα στο χιούμορ, τη θολούρα από την κάπνα του σκηνικού και τον θόρυβο από τα «σκυλάδικα». Και ξαφνικά από άγνωστες, μετατρέπονται σε φιγούρες οικείες, καθημερινές, ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Στο τέλος θα έχουν μόνο η μία την άλλη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενα: Λένα Κιτσοπούλου, Σκηνοθεσία: Κρίστελ Καπερώνη, Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Λάλος, Δραματουργική επεξεργασία: Αγνή Χιώτη, Σταμάτης Μπάκνης, Σκηνικά: Στέφανος Λώλος, Φωτισμοί: Γιάννης Κατσιμίχας, Κοστούμια: Κρίστελ Καπερώνη. Παίζουν (Με αλφαβητική σειρά): Νάστια Βραχάτη, Κρίστελ Καπερώνη, Τζωρτζίνα Λιώση. Στο τραγούδι η Πέννυ Παπαδοπούλου. Μουσικοί επί σκηνής: Παύλος Κάτρης (Μπουζούκι),  Στάθης Μαραγκός (Drums), Κώστας Μπούτσης (Κιθάρα). Πέμπτη έως Κυριακή (live μουσικό πρόγραμμα 8.30 μ.μ., παράσταση 9 μ.μ.). Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και στο ταμείο του Θερινού Θεάτρου Λαμπέτη.

 

(Η Νάστια Βραχάτη δεξιά στη φωτογραφία)