Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 17:30

Πάρτι και βραβεύσεις παιδιών στο “Πρότυπο Κέντρο Μητέρα Παιδί”

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το “Πρότυπο Κέντρο Μητέρα-Παιδί” βράβευσε τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της βρεφικής κολύμβησης και καλωσόρισε τη νέα χρονιά με ένα μεγάλο πάρτι.

Οι μικροί μαθητές, ηλικίας από 3 μηνών ως και περίπου 5 ετών, παρέλαβαν το μετάλλιο τους καθώς και έναν αναμνηστικό έπαινο. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της αποφοίτησης των μεγάλων μαθητών, οι οποίοι πλέον συνεχίζουν στο άθλημα της παιδικής κολύμβησης, έχοντας στη φαρέτρα τους όλες τις βάσεις και τα εφόδια. Με την ολοκλήρωση των απονομών ξεκίνησε το πάρτι που περιλάμβανε κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, χορό, φαγητό καθώς και αναμνηστικές φωτογραφίες, χαρίζοντας κέφι και γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Η εκπαιδεύτρια Μαριάννα Μπαγουρδή δήλωσε την ευγνωμοσύνη της προς τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ίδια και το κέντρο, ενώ τόνισε τη σημασία της εκδήλωσής ως προς την επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους. Οι ιδρυτές και η υπεύθυνη του κέντρου δήλωσαν υπερήφανοι για τα κατορθώματα των μικρών μαθητών και τόνισαν την σημασία του προγράμματος ως προς την ενίσχυση της σχέσης παιδιού και γονέα, της κοινωνικοποίησης καθώς και την επαφή με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία.