Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 21:07

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος στο “Brooklyn Live Stage”

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος στο “Brooklyn Live Stage”

 

Την πρώτη του solo stand-up comedy παράσταση με τίτλο «Πόσο χρόνο έχω;» θα παρουσιάσει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 10.30 μ.μ. η «φωνή» της τηλεοπτικής επιτυχίας Shopping Star, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, στο “Brooklyn Live Stage” (Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας).

Όπως τονίζεται στην περιγραφή του event, πρόκειται για μια παράσταση που θα σας κάνει να αγαπήσετε επιτέλους τους φαλακρούς, και να βρείτε τρόπους να ξεχάσετε τους πρώην. Επίσης εγείρει σημαντικά φιλοσοφικά ερωτήματα όπως: «Ποιοι κάνουν τατουάζ με λατινικά;» και σας εξηγεί πως παραγγέλνεις σε σαλονικιώτικο γυράδικο, και γιατί είναι πια μάταιο να βγαίνεις τα βράδια. Ή τα απογεύματα. Ή και γενικώς. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο more.com.

Live με τον Σάκη Τόλη την Κυριακή…

Μια μέρα μετά, ο ιθύνων νους των Rotting Christ, Σάκης Τόλης, θα παρουσιάσει στις 8.30 μ.μ. την πρώτη προσωπική του δισκογραφική προσπάθεια ζωντανά, στον ίδιο χώρο. Το event θα ανοίξουν οι Salos και οι Insomnia. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα εξής σημεία: Μάμρα, Exis cafe bar, Rodanthos και μέσω Ticket Services.