Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 17:50

Λεύκωμα του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Λεύκωμα του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης

Τη δαπάνη για την έκδοση του λευκώματος για τα 17 χρόνια δράσης του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης θα αναλάβει ο οικείος δήμος. Αυτό δεσμεύτηκε ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σωματείου, που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο καφέ “Ideal”, στο πάρκο της πόλης.

Πιο αναλυτικά, στο χαιρετισμό του ο Γιώργος Αθανασόπουλος “ευχήθηκε στους εθελοντές συνεχή και δημιουργική παρουσία στα δρώμενα. Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι «ως Δημοτική Αρχή, αναγνωρίσαμε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Σωματείου Εθελοντών στα κοινωνικά δρώμενα του Δήμου μας και στηρίζουμε αυτή τη σημαντική παρέμβαση που κάνει. Έμπρακτα αποδεικνύουμε τη στήριξή μας με την ανάληψη εξ ολοκλήρου της δαπάνης για την έκδοση του λευκώματος για τα 17 χρόνια δράσης του Σωματείου, με πλούσιο υλικό. Πιστεύουμε ότι το λεύκωμα αυτό, θα αποτελέσει κίνητρο, αφενός να συνεχιστεί η προσπάθεια και αφετέρου να προσελκύσει νέους εθελοντές. Η έκδοση έχει δρομολογηθεί και μέχρι το καλοκαίρι θα παραδοθεί στο Σωματείο».

Ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Τερζής, αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τη στήριξη και τους εθελοντές για την προσφορά τους, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των πολιτιστικών δράσεων για το επόμενο διάστημα. Ενημέρωσε ακόμα, πως το Σωματείο αναζητεί εθελοντές για να ενεργοποιήσει και πάλι τη δράση «Φωλιά γνώσης». Η δράση στοχεύει στην εθελοντική διδασκαλία μαθημάτων σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, η οποία λόγω της πανδημίας, αδράνησε τα προηγούμενα χρόνια”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης.


NEWSLETTER