Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 19:17

15 χρόνια Costa Navarino: Ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε και τα Φιλιατρά

15 χρόνια Costa Navarino: Ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε και τα Φιλιατρά

 

Με μια ανεπανάληπτη συναυλία στη κεντρική πλατεία Φιλιατρών με τον Αντώνη Ρέμο το βράδυ της Τετάρτης, η Costa Navarino γιόρτασε τα 15 χρόνια λειτουργίας της.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που όπως τόνισε και ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος «για εσάς γίνεται αυτή η γιορτή για να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά, για όλη αυτή τη βοήθεια, τη συνεργασία όλα αυτά τα τελευταία  χρόνια».

Η κεντρική πλατεία της πόλης κατακλύστηκε από κόσμο που αποθέωσε τον γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη που ξεσήκωσε το κοινό με πολλές γνωστές επιτυχίες, ενώ στη σκηνή μαζί του λίγο πριν το κλείσιμο της συναυλίας ανέβηκε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης που μαζί τραγούδησαν ένα τραγούδι αφιερωμένο στον  Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, ενώ χόρεψε και ένα ζεμπέκικο μετά από κάλεσμα του Αντώνη Ρέμου.

Η βραδιά ξεκίνησε με την αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Τριφυλίας Μαρία Παναγοπούλου, η οποία καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας το κοινό για την παρουσία του τόνισε ότι η ιστορία ξεκινά 25 χρόνια πριν που ο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος άρχισε να μαζεύει γη στη Μεσσηνία. Η επένδυση της Costa Navarino, συμπλήρωσε, έβαλε τη Μεσσηνία στο παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, λειτουργώντας πολλαπλασιαστικά δίνοντας ώθηση σε όλη τη περιοχή. Σήμερα γιορτάζουμε τα 15 χρόνια λειτουργίας και μεγάλης προσφοράς της Costa Navarino.

Από τη πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλίας Γεώργιος Λεβεντάκης, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, μεταξύ άλλων τόνισε: “Ευχαριστούμε το μεγάλο οραματιστεί της Τριφυλίας τον αείμνηστο Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, την Costa Navarino που έδωσε μεγάλη έμφαση και αγάπη στη περιοχή μας και συνεχίζει όλη η οικογένεια”. Ευχαρίστησε επίσης όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή τη γιορτή, ενώ αναφερόμενος στον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο τόνισε πως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που όταν του μιλάς στα μάτια σε αγγίζει στη ψυχή.

Ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος επισήμανε μεταξύ άλλων: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήρθατε εδώ, για εσάς γίνεται αυτή η γιορτή για να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά, για όλη αυτή τη βοήθεια, τη συνεργασία όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. δήμαρχο όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, τους συνεργάτες του, τα Σώματα Ασφαλείας, όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή την οργάνωση».

Αναφέρθηκε στις παιδικές αναμνήσεις που έχει από την περιοχή, καθώς ο νονός του ήταν από τους Γαργαλιάνους και μικρός ερχόταν στη Τριφυλία, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως έχει δύο σπίτια που μένει ένα στην Αθήνα και ένα στη Τριφυλία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοργάνωση της συναυλίας και όλης της εκδήλωσης ήταν τέτοιου επιπέδου που η περιοχή δεν έχει ξαναζήσει.

Κ.Μπ.