Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 08:02

30 - 31 Αυγούστου το 50ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Καλαμάτα

30 - 31 Αυγούστου το  50ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Καλαμάτα

 

Το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Αυγούστου, σε νέο χώρο, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στη Δυτική Παραλία, με τη συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη και του Δημήτρη Μπάση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΚΝΕ Πελοποννήσου, με σύνθημα “Γράφουμε ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο - Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!”, το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του στις περιοχές της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ στην Καλαμάτα θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Θα περιλαμβάνει συναυλίες και γλέντια από ερασιτεχνικά και τοπικά συγκροτήματα, συζητήσεις, εκθέσεις και αφιερώματα.

Θα πραγματοποιηθούν μεγάλες συναυλίες από τον Μίλτο Πασχαλίδη, την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Και από τον Δημήτρη Μπάση το Σάββατο 31 Αυγούστου.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα αναφέρεται ότι “φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ, καλούμε τους χιλιάδες φίλους και φίλες από όλο τον Νομό Μεσσηνίας, που σε όλη αυτή την μακρόχρονη διαδρομή του, συνέβαλαν με την προσωπική τους εργασία, την προσφορά και δράση στην λειτουργία του Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, και έχουν στην κατοχή τους κάποιο αρχείο, όπως παλιά αφίσα, εισιτήρια, φωτογραφίες κ.ο.κ., να παραχωρήσουν αντίγραφα αυτών των αρχείων στο Τ.Σ. Μεσσηνίας της ΚΝΕ, με σκοπό όλα αυτά τα αρχειακά υλικά να εκτεθούν κατά την διάρκεια του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στην Καλαμάτα”.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27210 26512 ή 6979 904855, Σπύρος Διασάκος

Email Επικοινωνίας: kke.messinia@gmail.com, knepelop@gmail.com