Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 15:29

ΚΕΘΕΑ Κύτταρο – Οξυγόνο: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στην Καλαμάτα

ΚΕΘΕΑ Κύτταρο – Οξυγόνο: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στην Καλαμάτα

 

Σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις πραγματοποιεί το Θεραπευτικό Πρόγραμμα Πελοποννήσου ΚΕΘΕΑ Κύτταρο – Οξυγόνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου.

Με σύνθημα «Πάμε Μαζί» σκοπός των εκδηλώσεων είναι η διάδοση του μηνύματος κατά των εξαρτήσεων και υπέρ της υγιούς καθαρής ζωής και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 8.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός της παραλίας της Καλαμάτας, από το ξενοδοχείο Φιλοξένια έως τον Ιερό Ναό Αναστάσεως.

Την ίδια ημέρα θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα στην Αριστομένους (στο ύψος του Ξενοδοχείου REX) από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και στην Ναυαρίνου (στο ύψος του ΦΑΡΙΣ) από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα διοργανώνεται αγώνας δρόμου και περπατήματος 5 χλμ. αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ο αγώνας γίνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, του Λιμεναρχείου Καλαμάτας, του Συλλόγου Γονέων και Γηδεμόνων του Δήμου Καλαμάτας, με την ευγενική χορηγία της fitrace και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.