Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 12:16

Παρουσίαση βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη στα Φιλιατρά

Παρουσίαση βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη στα Φιλιατρά

Οι εκδόσεις "Μίνωας", ο Ομιλος Δράσεων και Πολιτισμού Φιλιατρών, και ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου "Αυγή - Το θαμμένο τετράδιο", που θα λάβει χώρα στο αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών, τη Δευτέρα στις 8.30 μ.μ.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο Νίκος Κούρδογλου, πρόεδρος του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού Φιλιατρών. Θα μιλήσουν οι Δήμητρα Ανδρινοπούλου, φιλόλογος και αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Τριφυλίας, και η Ράνια Τσούτσια, φιλόλογος. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι Γιάννης Κουλούσιας (μουσική και τραγούδι) και Ειρήνη Πετρουλάκη (τραγούδι).

 

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, έχοντας ζήσει επίσης στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Κωνσταντίνο. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεα­τρικές παραστάσεις.