Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 16:04

Nέα μουσική βραδιά στο Φεστιβάλ Κορώνης

Nέα μουσική βραδιά στο Φεστιβάλ Κορώνης

 

Συναυλία με τίτλο "Εν φωναίς και οργάνοις" θα διοργανωθεί αύριο Σάββατο στις 9.15 μ.μ. στην Ελεήστρια, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κορώνης.

Η βραδιά υπόσχεται ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από έργα των Α. Βιβάλντι, Α. Κορέλι, J. S. Μπαχ, G. F. Χαίντελ και άλλων μεγάλων συνθετών.  Η συναυλία θα ξεκινήσει με τη μουσική του πρωτοπόρου Αρκάντζελο Κορέλι, με αγαπημένα έγχορδα. Οι σοπράνο, Joséphine Solus και Carla Chevillard, θα ταξιδέψουν το κοινό με τις φωνές τους μέσα από τη μουσική του Μπαχ, του Χαίντελ και άλλων, σε ιδιαίτερες ιστορίες από τους τόπους τους. Στη συνέχεια, θα βιώσουμε την ένταση της μουσικής του Αντόνιο Βιβάλντι και την ρομαντική ατμόσφαιρα της belle époque με βιεννέζικα βαλς και τραγούδια, ερμηνευμένα από τον κορυφαίο βιολονίστα της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, και τους συνοδοιπόρους του, Μυρτώ Ξηρουχάκη (τσέλο) και Ηλία Γυφτονικόλο (βιολί).

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα 12, 10 και 7 ευρώ, ενώ για άτομα κάτω των 18 θα είναι ελεύθερη. Προπώληση γίνεται στο ticketservices.gr και στο κατάστημα “Αλντεμπαράν”. Προπωλούμενα και διαδικτυακά εισιτήρια θα έχουν έκπτωση.