Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 08:00

Στην 68η του χρονιά ο «Ορφεύς»

Στην 68η του χρονιά ο «Ορφεύς»

Τις πρόβες της μικτής χορωδίας του ξεκινάει ο Μουσικός Όμιλος Καλαμάτας «Ορφεύς»,  για 68η χρονιά.

Όπως τονίζεται σχετικά από τον Όμιλο: «Ετοιμαζόμαστε για τη συμμετοχή μας στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ και Διαγωνισμό Χορωδιών Καλαμάτας (10-14 Οκτωβρίου), αλλά και για όλες τις δράσεις μας κατά τη νέα χορωδιακή περίοδο 2024-25. Οι πρόβες μας γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 8 μ.μ.-9.30 μ.μ. στο κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας.

Στη χορωδία μπορεί να συμμετέχει όποια και όποιος αγαπά το πολυφωνικό χορωδιακό τραγούδι, μετά από ακρόαση και έγκριση του μαέστρου. Δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις μουσικής (γίνονται μαθήματα μουσικής για αρχάριους κάθε Τετάρτη)». Άμεσα θα ξεκινήσουν και οι πρόβες της παιδικής και νεανικής χορωδίας. «Επίσης σκοπεύουμε στη δημιουργία ερασιτεχνικής ορχήστρας.  Μαέστρος όλων των σχημάτων αυτών είναι ο εξαιρετικός μουσικός Ιβάν Μάτζαρης» υπογραμμίζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον πρόεδρο του Ορφέα Αλέξανδρο Μπουφέα στο τηλέφωνο 6978190104 και στα e-mail aleboufe@yahoo.gr και info@orfeaskalamata.gr, ή επισκεφτείτε το κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού τις ώρες των προβών της χορωδίας.