Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 20:12

Στις 16-17 Νοεμβρίου το “Kalamata Dance Cup”

Στις 16-17 Νοεμβρίου το “Kalamata Dance Cup”

 

Ο 6ος Διεθνής Διαγωνισμός Αθλητικού Χορού θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα στις 16-17 Νοεμβρίου στην Τέντα.

Το “KALAMATA DANCE CUP – Beyond the Limits” διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Kalamata Dance Challenge’, υπό την καλλιτεχνική και γενική διεύθυνση της προέδρου Νίνας Δράκου, ιδρύτριας του Φεστιβάλ KDC. Φέτος, το διαγωνισμό υποστηρίζουν πολλοί φορείς.

Με εντυπωσιακό ενδιαφέρον συμμετοχών έως τώρα, αυξημένο κατά 30% από πέρυσι, από κάθε γεωγραφική περιφέρεια της χώρας αλλά και από όλο τον κόσμο, συμμετέχοντες ηλικίας από 3 έως 73 ετών σε διάφορα είδη χορού (Σύγχρονος, Latin, Street Dance κ.λπ.) θα δώσουν χρώμα και λάμψη στη φετινή διοργάνωση, η οποία προμηνύεται μοναδική, έχοντας πλέον διαδοθεί παγκοσμίως με το σύνθημά μας «Visit Kalamata to Dance».

Τα εκπαιδευτήρια χορού της Καλαμάτας ετοιμάζονται να δώσουν το δυναμικό τους παρόν, καθώς αποτελούν αναμφισβήτητα μια μεγάλη χορευτική καλλιτεχνική δύναμη. Χορευτές – αθλητές από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τις ικανότητές τους, θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, να συναγωνιστούν με μερικούς από τους καλύτερους χορευτές ανά κατηγορία, να διεκδικήσουν έπαθλα και υποτροφίες, να συνομιλήσουν με διεθνούς φήμης προσωπικότητες του χορού και να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες του χώρου. Αυτό αποδεικνύει ότι ο χοροαθλητισμός έχει πλέον αποτελέσει μία από τις δημοφιλέστερες μορφές άθλησης για μικρούς και μεγάλους στην Ελλάδα, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, και εμείς στην Καλαμάτα συμβάλλουμε ενεργά στη διάδοσή του.

Η ελληνική χοροαθλητική διοργάνωση καινοτομεί με το μοντέλο του Destination DanceSport Tourism, λόγω της πολυθεματικής της σύνθεσης και διασύνδεσης πολλών τομέων: πολιτισμού, αθλητισμού, τουρισμού, αγροδιατροφής κ.ά., με προβολή σε πάνω από 30 χώρες και 3 ηπείρους.

Για χορηγίες, παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών, επικοινωνήστε με τη διοργάνωση στο τηλέφωνο: +30 6932 426 008 ή στο email: kalamatadancecup2019@gmail.com. Πληροφορίες και εγγραφές θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.kalamatadancecup.com/.