Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 15:03

Συναυλία του Σάκη Ρουβά στις 11 Ιουλίου στην Καλαμάτα

 

Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς, ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της περιοδείας του σε κλειστά στάδια στην Ελλάδα απογειώνοντας χιλιάδες δεκάδες καρδιές κοινού σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη και καθηλώνοντας για άλλη μια φορά το κοινό που βίωσε μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό show!

 

Το show αυτό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Καλαμάτας την Παρασκευή 11 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο Σάκης Ρουβάς συμπράττει με τους ανανεωμένους Otherview, για ξεχωριστές ερμηνείες γεμάτες ενέργεια, με το ανερχόμενο boy band  Boys & Noise που μας παρασύρει με το δυνατό ρυθμό του και με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της. Ο δεύτερος κύκλος του The Ace Of Hearts Tour ξεκινά από την  πόλη της Καλαμάτας, την Παρασκευή 11 Ιουλίου, για ένα εκρηκτικό  live show στο Δημοτικό Στάδιο. Στη συνέχεια, θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να απογειώσει το κοινό της Κρήτης την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ, την Τετάρτη 23 Ιουλίου, το The Ace Of Hearts Tour θα βρεθεί στον έβδομο σταθμό της πανελλαδικής του περιοδείας, στην πόλη της Πάτρας, στο Ανοιχτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής.

Ο Σάκης Ρουβάς ενθουσίασε χιλιάδες καρδιές εκστασιασμένου κοινού με τη μοναδική του σκηνική παρουσία κι ερμηνεία αγαπημένων επιτυχιών, μέσα σε μία έκρηξη αγάπης σε 4 πόλεις στην Ελλάδα και σε εκείνες που ακολουθούν! Με νέα remixes των διαχρονικών επιτυχιών, της 23-χρονης μουσικής του πορείας, από την Xenia Ghali και τους Freaky Fortune, αλλά και με εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις κι ανατρεπτικές εκτελέσεις, απογείωσε τους χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν τα κλειστά γήπεδα! 

Με νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις και μοναδικές συνεργασίες on stage, το The Ace Of Hearts Tour είναι ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα concept και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές tour σε όλη την Ελλάδα. Η τεράστια παραγωγή και τα επιβλητικά κουστούμια επιφυλάσσουν μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό show, στο οποίο τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών η Chaly Jennings, τις ενορχηστρώσεις ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς  του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Όλοι έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν οικονομικά την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

'Όραμα Ελπίδας' προαιρετικά, με πίστωση ενός επιπλέον ευρώ στην αγορά του εισιτηρίου τους από την tickethour.com ή από τα καταστήματα Γερμανός.

Η  θεαματική υπερπαραγωγή έχει ως Official Fashion Partner την εταιρία ένδυσης PINK WOMAN, Official Sexy Perfume Partner το άρωμα CK One Red, από τον οίκο Calvin Klein, Official Time Partner τον οίκο ρολογιών OOZOO, Official Energy Snack Partner την Chiquita, Official Jewelry Partner τον οίκο κοσμημάτων PANDORA και την υποστήριξη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την tickethour.com  και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 10€.

Κρατήσεις μέσω internet εδώ

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 8938111

Τιμή προπώλησης:  Από 10€

----------------------------------------

Το tour είναι αφιερωμένο στο Σύλλογο ‘Όραμα Ελπίδας’

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!

http://www.oramaelpidas.gr