Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 15:01

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Η "Ace of hearts tour" με το Σάκη Ρουβά θα έρθει και στην Καλαμάτα την Παρασκευή 11 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο. Η "Ε" και το eleftheriaonline.gr - χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης- σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις μέσα από κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Δείτε τα ονόματα των νικητών εδώ

Ο κορυφαίος Ελληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της περιοδείας του σε κλειστά στάδια στην Ελλάδα απογειώνοντας χιλιάδες δεκάδες καρδιές κοινού σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη και καθηλώνοντας για άλλη μια φορά το κοινό που βίωσε μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό σόου! Ο ίδιος συμπράττει με τους ανανεωμένους Otherview, για ξεχωριστές ερμηνείες γεμάτες ενέργεια, με το ανερχόμενο boy band Boys & Noise και με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό και dj Xenia Ghali, που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της. 

Τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών η Chaly Jennings, τις ενορχηστρώσεις ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

Το "The Ace of Hearts Tour" είναι αφιερωμένο στους σκοπούς  του Συλλόγου "Οραμα Ελπίδας" για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. 

Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την Tickethour και τα καταστήματα "Γερμανός", με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 10 ευρώ.