Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 13:49

"Πάμε σαν άλλοτε" στη Μεσσήνη

"Πάμε σαν άλλοτε" στη Μεσσήνη

 

"Πάμε σαν άλλοτε" στη Μεσσήνη το Σάββατο 12 Ιουλίου σε μια βραδιά με μουσική, χορωδιακό τραγούδι, εικόνες από τα παλιά και την ιστορία της Χορωδίας-Μαντολινάτας. Διοργανωτής είναι το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης, που συμπληρώνει φέτος 8 χρόνια δράσης και προσφοράς.

 

Στην εκδήλωση θα μετάσχει -υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γ. Ζέρβα- χορωδία που θα αποδώσει τραγούδια από τον Μεσοπόλεμο μέχρι και το τέλος του περασμένου αιώνα, ενώ το χορευτικό έχει επιμεληθεί ο Γ. Χατζηγιαννόπουλος και το βίντεο που θα προβληθεί ο Γ. Λάσκαρης. Ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπιτσάνης, εξ άλλου, θα μιλήσει για το ιστορικό της Χορωδίας Μαντολινάτας της Μεσσήνης.

Την χορωδία που θα πάρει μέρος στην εκδήλωση αποτελούν οι Μπάμπης Βασιλαδιώτης, Τάσος Βασιλαδιώτης, Πάνος Δασκαρόλης, Βούλα Δουρούμη, Βασίλης Θεοφιλόπουλος, Ευγενία Θεοφιλοπούλου, Διονύσιος Θωμόπουλος, Χρυσάνθη Κοσμίδη, Τάκης Κουρής, Αγγελική Κουσταλούπη, Νικόλαος Μουρίκης, Μίμης Μπένος, Μαρίνα Μπένου, Δημήτρης Μπουσούνης, Ιωάννης Νικητόπουλος, Νίκος Νικητόπουλος, Γιώργος Νικητόπουλος, Στέλλα Νικητοπούλου, Μαίρη Ξενόγιαννη - Πάσσαρη, Μαρία Παναγιωτοπούλου, Τάκης Παπαγιαννόπουλος, Ανδρέας Σταθόπουλος, Χαρίλαος Σταθόπουλος, Νικόλαος Τερζής, Κατερίνα Τσικρικού, Δημήτριος Χαρλέπας, Παύλος Χρονόπουλος.

 

Θα παίξουν ακορντεόν ο Γιάννης Ζέρβας και μαντολίνο-μπουζούκι ο Αιμίλιος Κούμανης.