Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011 14:09

Μουσικές βραδιές από το "Κρυφό Σχολειό"

Γράφτηκε από την
Μουσικές βραδιές από το "Κρυφό Σχολειό"

Αλλη μια ζεστή και κεφάτη βραδιά πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα στην κατάμεστη αίθουσα των Σπονδών,  «Στο Κρυφό Σχολειό» του Τάκη Λουκαρέα.
Στην είσοδο, την υποδοχή έκαναν έργα του καλαματιανού Κωστή Παπαδόπουλου δίνοντας ξεκάθαρα το στίγμα του ζωγράφου. Η βραδιά ξεκίνησε με την ορχήστρα «Τρίπλες & Διπλοπενιές» η οποία όποτε θα εμφανίζεται στο «Κρυφό Σχολειό» θα συνοδεύει παλαίμαχους ή εν ενεργεία καλαματιανούς ποδοσφαιριστές. Φιλοξενούμενός της αυτή τη βραδιά  ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας κ. Φώτης Θάνος, ο οποίος ερμήνευσε αξιοζήλευτα, γνωστά λαϊκά τραγούδια. Ακολούθως, σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο ο Τάκης Λουκαρέας και ο σύλλογος προς διάδοση της μουσικής ΝΕΑΝΕΣ τίμησαν για την προσφορά του στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό και στην τοπική αυτοδιοίκηση το καθηγητή φυσικής αγωγής Κώστα Δέδε. Ακολούθησε προσφορά κεράσματος με λιόπιτα στους παραβρισκόμενους και τη βραδιά έκλεισε η ορχήστρα «Θεριακλήδες» με λαϊκό πρόγραμμα έως τις μεταμεσονύχτιες ώρες, αποτελούμενη από γνωστούς μουσικούς της πόλης μας του χθες και του σήμερα.
Την επόμενη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, το «Κρυφό Σχολειό» έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με ερωτική διάθεση. Έτσι, η αρχή θα γίνει με την απαγγελία ερωτικής ποίησης από την Ελένη Αναγνωστοπούλου. Ο Αλέκος Κάλπος θα παίξει στην κλασική κιθάρα «Μελωδίες της καρδιάς». Στη συνέχεια, στην ενότητα «Ένας γιατρός μεταξύ μας»  νότες και τραγούδια  από το γιατρό Νικηφόρο Στάϊκο, αλλά και συμβουλές και προφυλάξεις γύρω από το σεξ. Τέλος, ο ανεπανάληπτος Μάνος Αβαράκης (φυσαρμόνικες και φλογέρες) θα παρουσιάσει με την ορχήστρα του «Εικόνες Μουσικής… σε Ηχοχρωμάτων Τόπους».
Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στον άοκνο, διακεκριμένο και φίλεργο εκπαιδευτικό Βασίλη Τσούλο, καθηγητή Ελληνικής Φιλολογίας.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Τάκης Λουκαρέας – ΝΕΑΝΕΣ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6973 539805.



NEWSLETTER