Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014 22:36

Ρεμπέτικη βραδιά στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας

Ρεμπέτικη βραδιά στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ρεμπέτικη βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας.

Ο προαύλειος χώρος του 2ου Νηπιαγωγείου πλημμύρισε από κόσμο και όλη η πόλη από τις μελωδίες των ρεμπέτικων τραγουδιών, σε μια αναδρομή της ιστορίας του ρεμπέτικου. Το κέφι φυσικά δεν άργησε να ανάψει και έτσι οι μουσικές και οι χοροί κράτησαν σχεδόν μέχρι πρωίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Κίζηλης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, σημειώνοντας ότι στόχος είναι όχι μόνο να διασκεδάσουν, αλλά και να γνωριστούν, να συσφίγξουν τις σχέσεις τους, να απεμπλακούν από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να διατηρήσουν τις παραδόσεις τους. "Προσπαθούμε να είμαστε όλοι μαζί να διασώσουμε ό,τι μπορούμε από την λαίλαπα του υλισμού και του υπερκαταναλωτισμού" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε το ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Γιώργος Φούτρης για την διαχρονική του προσφορά, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Κ.Μπ.