Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 23:29

Συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στη Σπάρτη

Συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στη Σπάρτη

Με τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη συνεχίζεται αύριο το 27ο Πολιτιστικό Καλοκαίρι - Φεστιβάλ 2014 του Σαϊνοπουλείου στη Σπάρτη.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



Αύριο Τετάρτη στις 9.30 μ.μ. ο Γιάννης Χαρούλης καλεί τους φίλους του στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο, σε ένα μουσικό ταξίδι που φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία του, η οποία τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του. Δεν θα λείψει φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της και ταυτόχρονα ανακαλύπτοντας συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της. Θα τιμήσει όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά έναν καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του. Η παράδοση συναντά το ροκ, και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών. Ολα αυτά μέσα από τη δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί. 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: 10 ευρώ στην προπώληση και  13 ευρώ στο ταμείο του θεάτρου.

* Από τα γραφεία της "Ε" στην οδό Γεωργούλη 26 στην Καλαμάτα μπορεί κανείς να προμηθευτεί εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις του 27ου Φεστιβάλ 2014 του Σαϊνοπουλείου στη Σπάρτη.