Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011 16:59

Ο αποκριάτικος χορός των παιδικών Χωριών SOS

Γράφτηκε από την

Ενα όμορφο Κυριακάτικο απόγευμα με τα Παιδικά Χωριά SOS


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  ο Αποκριάτικος χορός των Παιδικών Χωριών SOS  το απόγευμα της Κυριακής.  Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της τοπικής ομάδας στήριξης  SOS  που μαζί με την Πειραματική σκηνή και τους εθελοντές SOS οργάνωσαν ένα δημιουργικό και ψυχαγωγικό τρίωρο για τα παιδιά της πόλης. Ο κλόουν Κίκο  έδωσε ευχάριστη νότα  στο πρόγραμμα με θεατροπαιγνίδια, αστείους διαγωνισμούς , χορό και τραγούδι.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία εκτός από ένα δημιουργικό απόγευμα να συμβάλουν, μέσω του κόστους του εισιτηρίου,  στη δυναμική συνέχιση του  έργου  του Κέντρου στήριξης Παιδιού και Οικογένειας  των Παιδικών Χωριών SOS που λειτουργεί πλέον και στην πόλη, αναπτύσσοντας υποστηρικτικά προγράμματα για την οικογένεια που βρίσκεται σε κίνδυνο.
Η ομάδα στήριξης ευχαριστεί από καρδιάς  τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, που δημιούργησαν μια θερμή αγκαλιά για τα Παιδικά Χωριά.
Επίσης  ευχαριστεί τους εθελοντές SOS που στήριξαν οργανωτικά, την Πειραματική σκηνή και τον κ. Γιώργο Πασιάκο  για την ευγενική συνεργασία, το τυπογραφείο «Γεώργιος Δικαίος» στο Ασπρόχωμα που φροντίζει το έργο SOS μέσα από τη σταθερή χορηγία των ενημερωτικών εντύπων SOS και το κατάστημα  JUMBO  που υποστηρίζει τις δράσεις  και φιλοξενεί το κουτί στήριξης του έργου SOS όπου ο καθένας μπορεί, κατά την έξοδο του από το κατάστημα, να συμβάλει οικονομικά στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Τέλος ευχαριστεί από καρδιάς τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  για την ουσιαστική ενημέρωση για το έργο SOS  και την διάδοση της πληροφορίας στην τοπική κοινωνία.

Από τα Παιδικά Χωριά SOS