Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 08:02

Να θυμηθώ... Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η ατζέντα των εκδηλώσεων για τη σημερινή ημέρα...

- Ενημερωτική εκδήλωση «Βία κατά των γυναικών – Για μια ζωή χωρίς φόβο, απαξίωση, ανοχή» από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καλαμάτας σήμερα στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

- Προβολή ντοκιμαντέρ "Μicrobirth - τα μυστικά του τοκετού μέσα από το μικροσκόπιο" σήμερα στις 8 μ.μ. στο καφέ "Κούνιες", από την Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας, στον Πεζόδρομο Αμφείας. 

- Καλοκαιρινή παράσταση με τίτλο "Σίντας λαλούν οι πέρδικες, σίντας ξυπνούν τ’ αηδόνια" σήμερα στις 9 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας από τις παιδικές και εφηβικές ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας.

- Θερινές προβολές από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας στο "Καφέ σινέ" με το "Ποιος σκότωσε τον Χάρι;" αύριο στις 9.30 μ.μ. 

- Εκδήλωση «Ευρωπαϊκά προγράμματα για τον πολιτισμό» την Παρασκευή στις 6 μ.μ. από το Γραφείο Υποψηφιότητας “KALAMATA:21” σε συνεργασία με το μη-κερδοσκοπικό εργαστήρι επιχειρηματικού πολιτισμού “Mataroa”, στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας στην Πλατεία 23ης Μαρτίου. 

- Εκδήλωση «Πρόληψη είναι η αγάπη για τη ζωή» την Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. στο χώρο του Κινηματογράφου "Ρεξ" στη Χώρα.

- Συμπόσιο κεραμικής από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας σε συνεργασία με την ομάδα "Κεραμέων ίχνη" από την Παρασκευή ως την Κυριακή στο οχυρό συγκρότημα των Τρουπάκηδων - Μούρτζινων στην Παλιά Καρδαμύλη.

- Συναυλία για σαξόφωνο και πιάνο την Κυριακή στο Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης στην Ελεήστρια στις 9.30 μ.μ.

- Φωτογραφική έκθεση «Ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897» στο Μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας Καλαμάτας έως τις 30 Ιουνίου στην οδό Μητροπολίτου Μελετίου 10: Τρίτη 9 - 2 μ.μ., Τετάρτη 9 - 2 μ.μ. και 6 - 8 μ.μ., Πέμπτη - Σάββατο 9 - 2 μ.μ., Κυριακή 11 - 2 μ.μ. Δευτέρα  κλειστά. 

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

- Αίθουσα 2: "Spy", πανελλήνια πρεμιέρα, κωμική περιπέτεια, 120, 21:45.

- Αίθουσα 1: "Jurassic world" 2D, περιπέτεια, 124’, 21:30.

Στην οδό Καλλιπατείρας 16, 27210 85995, cinecenterkal@yahoo.gr, http://cinecenterkal.blogspot.gr.