Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 14:22

Ξεκινάει το 3ο Φεστιβάλ Τανγκό στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Ξεκινάει το 3ο Φεστιβάλ Τανγκό στην Καλαμάτα

Το 3ο Φεστιβάλ Τανγκό διοργανώνει στην Καλαμάτα ο πολιτιστικός σύλλογος "Tango Impro" από την Πέμπτη ως την Κυριακή στο ξενοδοχείο "Horizon Blu".

Το φεστιβάλ απευθύνεται όχι μόνο σε χορευτές, αλλά και σε λάτρεις του Αργεντίνικου τανγκό, οι οποίοι καλούνται να παραβρεθούν σε κάποια ή και σε όλες τις 4 μουσικοχορευτικές βραδιές.

Τη μεγάλη έκπληξη των ημερών θα αποτελέσει το διεθνούς φήμης χορευτικό ζευγάρι Sebastian Arce - Marianna Montes. ΟΙ 2 κορυφαίοι χορευτές θα μοιραστούν την ομορφιά της τέχνης τους στα σεμινάρια που θα κάνουν.

Ακόμη, θα φιλοξενηθούν στην πόλη, 4 από τα καλύτερα χορευτικά ζευγάρια της Ελλάδας: Παναγιώτης Καραμπούλας - Μαρία Μάντζιου, Λουκάς Μπαλόκας - Γεωργία Πρίσκου, Μιχάλης Σουβλέρης - Μαρία Καλογερά, Βαγγέλης Χατζόπουλος - Μαριάννα Κουτάντου. Αυτοί θα διδάξουν τους λάτρεις του Αργεντίνικου τανγκό τα μυστικά του χορού και θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσα από τα χορευτικά σόου.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων έχει ως εξής: 2 Ιουλίου Πέμπτη 1.45 - 8.30 μ.μ., 3 Ιουλίου Παρασκευή 3 - 9.45 μ.μ., 4 Ιουλίου Σάββατο 2 - 8, 

5 Ιουλίου Κυριακή 1 - 5.45 μ.μ. Πρόγραμμα χορευτικών βραδιών: 2 Ιουλίου Πέμπτη 9.30 μ.μ., 3 Ιουλίου Παρασκευή 10.30, 4 Ιουλίου Σάββατο 10.30, 5 Ιουλίου 7 μ.μ. Την Κυριακή θα γίνει πάρτι από τις 7 μ.μ.