Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 18:57

“Νεφέλες” από Δευτέρα με δωρεάν είσοδο

“Νεφέλες” από Δευτέρα με δωρεάν είσοδο

Δωρεάν είσοδο θα έχει η νέα παράσταση της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας με την κωμωδία του Αριστοφάνη «Νεφέλες», σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης προς την τοπική κοινωνία.

Η παράσταση θα ανέβει στις 6, 7 και 8 Ιουλίου (Δευτέρα ως Τετάρτη) στις 9 μ.μ. στο Κάστρο Καλαμάτας και στις 12 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα με τη δύση του ηλίου στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης, όπου θα υπάρχει και πούλμαν για να μεταφέρει τους θεατές.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου συνθέτη Βασίλη Δημητρίου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου μίλησαν η πρόεδρος της Πειραματικής Λέττα Πετρουλάκη και η σκηνοθέτις Ολγα Αλεξανδροπούλου. 

Για τη μεταφορά από και προς την Αρχαία Μεσσήνη θα υπάρχει πούλμαν (κόστος 10 ευρώ). Το σημείο που αυτό θα ξεκινήσει θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. 

Η θεατρική διασκευή ανήκει στον Ανδρέα Βουτσινά και την Ελένη Πίττα. Τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία έκανε η Ολγα Αλεξανδροπούλου. Η μουσική ανήκει στο Βασίλη Δημητρίου. Την επιμέλεια των σκηνικών και των κοστουμιών είχε η ίδια η σκηνοθέτης. Την αφίσα φιλοτέχνησε η Τζένη Ντεκελέ. Στο έργο παίρνουν μέρος 45 έφηβοι ηθοποιοί, μαθητές και φοιτητές. Τα κουστούμια έφτιαξε η Βούλα Καλόμαλου, την επιμέλεια των αξεσουάρ και του φροντιστηρίου είχε η εικαστική ομάδα της Πειραματικής Σκηνής. Φωτογραφίες έβγαλε ο Νίκος Τζαβάρας, το πρόγραμμα έφτιαξε η Λέττα Πετρουλάκη.

Για πληροφορίες: 2721982864, 21653, 6977-437279, 6971-540945.

Γ.Σαρ.