Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 08:02

Να θυμηθώ... Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Να θυμηθώ... Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Η ατζέντα των εκδηλώσεων για τη σημερινή ημέρα...

- Εναρξη σήμερα για το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Από την Wen-Chi Su (Ουέν-Τσι Σου) περφόρμανς "Off the map" για 1η φορά στην Ελλάδα στο στούντιο του Μεγάρου Χορού σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, 17 και 18 Ιουλίου στις 8 μ.μ. 

- Συναυλία από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας απόψε στο Πάρκο Πηδήματος στις 9 μ.μ.

- Εκδήλωση - έκπληξη στην Παραλία της Καλαμάτας απόψε στο "Elite" στις 10 μ.μ. από το Φεστιβάλ Χορού σε συνεργασία με την Νέα Κινηματογραφική Λέσχη.

- Πανηγύρι απόψε στην Οιχαλία.

- Μουσική βράδια απόψε στο Κοινοτικό Πάρκο Αντικάλαμου.

- Το 2ο Ανοιχτό Εργαστήρι Γλυπτικής συνδιοργανώνουν το Καλλιτεχνικό Στέκι Καλαμάτας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας από αύριο Σάββατο έως τις 20 Αυγούστου στο Λιμάνι της Καλαμάτας.

- "Γιορτή Κρασιού" αύριο στο Λαδά 9 μ.μ.

- Μουσική βραδιά αύριο στη Χριστιανούπολη στις 9 μ.μ. 

- Συναυλίες στο ξενοδοχείο "Ζάγκα Μύλος" στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης, αύριο στις 9.30 μ.μ. "Russian soul meets oriental", την Τρίτη την ίδια ώρα "Flute and guitar night".

- Ρεμπέτικη βραδιά αύριο στους Γαργαλιάνους (κεντρική πλατεία) στις 10 μ.μ. 

- Συναυλία Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων την Κυριακή στη Μαραθούπολη στις 9 μ.μ. 

- Συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας την Κυριακή στη Μικρή Μαντίνεια στις 9 μ.μ.

- Πανηγύρι την Κυριακή στη Βελανιδιά και στο Πλατύ στις 9 μ.μ.

- Μουσικό λαϊκό πρόγραμμα την Κυριακή από dj στους Γαργαλιάνους (κεντρική πλατεία) στις 10 μ.μ.

- Νέα παράσταση του ΜΕΘ "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" του Καζαντζάκη από τις 20 ως τις 23 Ιουλίου (Δευτέρα - Πέμπτη) στις 9.30 μ.μ. στο Κάστρο σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν.

- "Γιορτή Λαδιού" τη Δευτέρα στη Μικρή Μαντίνεια στις 9 μ.μ.

- Πανηγύρι στο Χανδρινού τη Δευτέρα το βράδυ.

- Εκθεση φωτογραφίας του Νίκου Ηλιόπουλου στο φουαγιέ της Κεντρικής Αίθουσας του Μεγάρου Χορού από την παρουσίαση στο δημόσιο χώρο του εργαστηρίου χορογραφίας "On the road" από το 20ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. 

- Εκθεση εικαστικών τεχνών "Coniectura III" στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης από την Κυριακή έως τις 5 Αυγούστου. Εγκαίνια την Κυριακή στις 8.30 μ.μ. Ωρες λειτουργίας: 11 π.μ. - 1 μ.μ. και 7 - 11 μ.μ.

- Φωτογραφική έκθεση του Βασίλη Ρούβαλη στην Κορώνη "Λέξεις και θάλασσα - Απεικονίσεις" στο Αρχοντικό Ταρσούλη, έως τη Δευτέρα.

- Εκθεση των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Καλαμάτας με τίτλο "Μπλε" στην οδό Ναυαρίνου 8, ως τις 18 Αυγούστου Δευτέρα έως Παρασκευή 7 - 10 μ.μ. 

- Εκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α. Τάσσος», με αντιπροσωπευτικό δείγμα των εικαστικών δρώμενων της δεκαετίας του ΄80 στην Ελληνική σκηνή. Εως τις 28 Αυγούστου Δευτέρα - Παρασκευή, 10 - 1 μ.μ. Στην οδό Παπάζογλου 5, στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, 27210 88991, 28864.

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το Cine Center θα είναι κλειστό ως τον Αύγουστο.