Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 08:02

Να θυμηθώ... Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Να θυμηθώ... Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Η ατζέντα των εκδηλώσεων για τη σημερινή ημέρα...

- «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, στο Κάστρο με τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον Καλαματιανό ηθοποιό Θανάση Κουρλαμπά.

- Πρεμιέρα για τις «Βάκχες» του Ευριπίδη από το Πειραϊκό Θέατρο στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης σήμερα (με live ερμηνεία του έργου στη νοηματική γλώσσα από διερμηνείς της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος. Στις 9 μ.μ.

- Παζάρι αντικών και παλαιών αντικειμένων στην Παλιά Πόλη της Κυπαρισσίας έως την Τρίτη στο Μεγάλο Καλντερίμι, από το Πρόγραμμα για την Προστασία και Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης Κυπαρισσίας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.

- Γιορτή Λαδιού και Λαλαγγίδας σήμερα στις 8.30 μ.μ. στο Βλαχόπουλο από το Σύλλογο Γυναικών.

- Τελετή λήξης του Θερινού Σχολείου για νέους Ομογενείς στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα σήμερα στις 8.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Σχολής.

- Θεατρική παράσταση "Κωμοδύσσεια" στην Νέα Κορώνη σήμερα στις 9 μ.μ. από τη Θεατρική Ομάδα Ν.Α. Πυλίας "Οδύσσεια".

- Καραγκιόζης σήμερα στην Ασπροπουλιά στις 9 μ.μ.

- River party απόψε στις 9 μ.μ. στη Βρύση «Λαγός και λιοντάρι» στην Ανδρούσα. 

- Θεατρική παράσταση απόψε στη Χώρα στις 9 μ.μ. «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» των Σακελλάριου - Γιαννακόπουλου στο προαύλιο του Μουσείου από τη Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου. 

- Εκδήλωση με εδέσματα στη Μαυρόλιμνα στο Πολυλίμνιο αύριο στις 12 μ. από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Χαραυγής. 

- Παιδική βραδιά και παζάρι τοπικών προϊόντων αύριο στις 6 μ.μ. στην Πλατεία Βαλύρας από το Σύλλογο Γυναικών Βαλύρας. 

- "Φιλοσοφικό Συμπόσιο" αύριο στις 7.30 μ.μ. στη Νέδουσα και στις 10 μ.μ. "Κρητική βράδια" με τη Χορευτική Ομάδα "Αργώ". Συμμετέχουν η κοινότητα Νέδουσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέδουσας, η Κίνηση Πολιτών Μεσσηνίας και η Φιλοσοφική Ομάδα Καλαμάτας.

- Εκδήλωση "Οπως παλιά" στα Τσέρια στις 8.30 μ.μ. το Σάββατο.

- Γιορτή Μπάμιας αύριο Σάββατο στις 9 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Αρμενιών.

- Μουσική βραδιά στη Μεθώνη στην τάφρο του Κάστρου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φίλοι Κάστρου Μεθώνης» αύριο Σάββατο στις 9 μ.μ.

- Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αρτεμισίων Αθήνας και Καλαμάτας το Σάββατο και την Κυριακή στην Αρτεμισία. Την Κυριακή, παζάρι από τις 10 π.μ. με αγνά προϊόντα του βουνού. 

-  Ζακυνθινές καντάδες αύριο στις 9.30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Γαργαλιάνων.

- Θεατρική παράσταση στο Πάρκο Βλαχέρνας "Οι τενόροι" κωμωδία με το θίασο Βλαδιμήρου Κυριακίδη στα Φιλιατρά αύριο στις 9.30 μ.μ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

- Προβολή "Ξενοδοχείο Grand Budapest" από σήμερα ως τη Δευτέρα από την Κινηματογραφική Λέσχης του "Πυρσού" στα Φιλιατρά, στο αίθριο του Δημαρχείου στις 9.45 μ.μ.