Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 18:28

Οι “Αχαρνής” και απόψε στο Κάστρο της Καλαμάτας

Οι “Αχαρνής” και απόψε στο Κάστρο της Καλαμάτας

Ακόμη μία παράσταση θα δώσουν απόψε στις 9 οι «Αχαρνής», στο Κάστρο της Καλαμάτας. 

Η πολιτική αυτή κωμωδία του Αριστοφάνη παρουσιάζεται για δεύτερη βραδιά σήμερα στην Καλαμάτα, σε σκηνοθεσία - δραματουργική επεξεργασία Γιάννη Κακλέα. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Αρης Σερβετάλης, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μοιράζονται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στην παράσταση -η οποία φέτος, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε ήδη δύο φορές στην Επίδαυρο- παίζουν ακόμα οι: Σωκράτης Πατσίκας, Λάμπρος Κτεναβός, Θάνος Μπίρκος, Γιώργος Κοψιδάς, Αγγελική Τρομπούκη, Κώστας Γαβαλάς, Στέλιος Ιακωβίδης, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Αλέξης Φουσέκης, Αχιλλέας Χαρίσκος, Θανάσης Ζερβόπουλος.

Τα σκηνικά είναι του Μανόλη Παντελιδάκη, τα κοστούμια της Εύας Νάθενα, η μουσική του Σταύρου Γασπαράτου, η χορογραφία της Αγγελικής Τρομπούκη και οι φωτισμοί του Σάκη Μπιρμπίλη. Βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Νουρμάλα Ηστυ, φωτογραφίες έβγαλε η Μαριλένα Σταφυλίδου και ο γραφιστικός σχεδιασμός ήταν του Χριστόφορου Χαραλαμπόπουλου. 

 

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (τηλ. 27210 95611) και www.viva.gr - και από ό,τι μάθαμε η ζήτηση ήταν εξαιρετικά μεγάλη.