Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 14:32

Πάρτι για το άλμπουμ των "The Karamazov Project"

Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης για το πρώτο άλμπουμ των "The Karamazov Project" θα γίνει σήμερα στο "Bandapart" στούντιο στην οδό Αναγνωσταρά 20 στην Καλαμάτα.

Σκοπός της βραδιάς είναι να συγκεντρωθούν οικονομικοί πόροι, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η ηχογράφηση και η παραγωγή. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει ζωντανά το μουσικό σχέδιο για να έχει μία πρώτη εικόνα από το σχήμα και την μουσική που ετοιμάζει. Θα υπάρξει ένα μικρό μπαρ στον χώρο ώστε μετά το live να συνεχίσει το βράδυ με άφθονη μουσική. Ο καθένας μπορεί να ενισχύσει με τους εξής τρόπους: α) Συνεισφέροντας στο κουτί ενίσχυσης που θα υπάρχει στον χώρο με οποιοδήποτε ποσό. β) Προπληρώνοντας το CD στην τιμή των 5 ευρώ, αφήνοντας το ονοματεπώνυμό/e-mail/τηλέφωνο στον/στην υπεύθυνο/η. 

Το "Τhe Karamazov Project" είναι το μουσικό σχέδιο του τραγουδοποιού Πάνου Πανταζόπουλου, ο οποίος υπογράφει στίχους και μουσική και το οποίο ιδρύθηκε το 2006. Για τις ανάγκες ηχογράφησης του πρώτου άλμπουμ συμμετέχουν οι: Γιώργος Δημητρακόπουλος κιθάρα, μηχανικός ήχου, Aριστομένης Αλευράς μπάσο, Φίλιππος Λυριντζής ντραμς.

Για περισσότερες πληροφορίες: Panatar@hotmail.com, theKARAMAZOVproject@hotmail.com, https://thekaramazovproject.bandcamp.com/releases