Σάββατο, 04 Ιουνίου 2011 20:47

Συναυλία των "One Note Stand" στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

"Θέλουμε να δίνουμε στον κόσμο χαρά και αισιοδοξία" δηλώνει η τραγουδίστρια των "One Note Stand" Πέγκυ Ζάρρου, που απόψε το βράδυ θα εμφανιστούν για δεύτερη φορά στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του 3ου Live Festival στα Παπλωματάδικα. Για αυτό το λόγο, καλούν όλους όσοι αγαπούν τη μουσική, να δώσουν το "παρών" και να... αντισταθούν σε όλα όσα συμβαίνουν, μέσα από την καλή μουσική!

 

- Δεύτερη φορά στην Καλαμάτα... Τι θα ακούσουμε από εσάς απόψε;

"Πολλά αγαπημένα τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο, παλιές αλλά και νέες επιτυχίες, παιγμένες πάντα με το δικό μας ιδιαίτερο ύφος! Μπλουζ, ποπ, ροκ με ακούστικ φάνκι τζάζ διάθεση! Το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε υπέροχα"!

 

- Εκτός από τις εμφανίσεις του καλοκαιριού, έχετε προγραμματίσει τι θα κάνετε το χειμώνα;

"Το χειμώνα θα συνεχίσουμε τις εμφανίσεις μας στις μουσικές σκηνές της Αθήνας. Προς το παρόν δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι άλλο! Ποιος ξέρει όμως;".

 

- Πόσο εύκολο είναι για μια μπάντα να προχωρήσει πλέον σε μια δισκογραφική δουλειά, την ώρα που οι δισκογραφικές διασπάζονται και που από το Διαδίκτυο… διαρρέουν όλα σχεδόν τα νέα τραγούδια;

"Πες ότι κάτι είναι δύσκολο... κι έγινε! Η αλήθεια είναι όμως ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που "μοιράζεται" η μουσική! Εμείς ήδη έχουμε δώσει τη δυνατότητα, σε όποιον θέλει, να κατεβάσει δωρεάν από το Διαδίκτυο το τραγούδι μας "Life is energy". Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο γκρουπ μας στο Facebook (One Note Stand quartet). Join us"!

 

- Πώς πήγε μουσικά αυτός ο χειμώνας; Πόσο έχει επηρεαστεί η μουσική και τα live από την οικονομική κρίση;

"Συμπαθητικά πήγε. Ολα έχουν επηρεαστεί από την κρίση. Οχι τόσο από την οικονομική, αλλά από τη συναισθηματική κρίση. Πολλοί έχουν χάσει τη διάθεσή τους για χαρά και ψυχαγωγία. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που μας αρέσει, να παίζουμε δηλαδή όμορφη μουσική. Θέλουμε να δίνουμε στον κόσμο χαρά και αισιοδοξία".

 

- Στη διπλανή πλατεία από αυτή που θα παίξετε απόψε, κάθε βράδυ εδώ και μέρες συγκεντρώνονται οι "Aγανακτισμένοι" της Καλαμάτας. Πώς βλέπετε σαν καλλιτέχνες αυτό το κίνημα που συνεχίζει δυναμικά σε όλη τη χώρα;

"Οι απόψεις διίστανται. Απόψε όμως οι "Aγανακτισμένοι" της Καλαμάτας θα αλλάξουνε στέκι και θα γίνουν "μουσικοκτισμένοι" στην Πλατεία Αμφείας. Αυτό που κανείς ποτέ δεν μπορεί να μας στερήσει, είναι την εσωτερική αφθονία, ελευθερία, χαρά και τη διάθεση για ζωή!

Αυτό φοβούνται όσοι προσπαθούν να μας κλείσουν στα καβούκια μας. Δεν τους πειράζει η αντίδραση αλλά η δράση! Το 3ο Live Festival της Πλατείας Αμφείας είναι από μόνο του μία δράση που φωνάζει ότι είμαστε ζωντανοί, ενεργοί, δημιουργοί, οραματιστές και ότι διεκδικούμε όσα θέλουμε! Μπράβο σε όλους όσοι συμμετέχουν και υποστηρίζουν το φεστιβάλ. Εχει γίνει ένας όμορφος θεσμός και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί σας! Σας ευχαριστούμε"!

 

Συνέντευξη

στη Γιούλα Σαρδέλη